Ugaone garniture - Srce vašeg dnevnog boravka

Kauči su postali središte okupljanja i idealni su za trenutke opuštanja s porodicom ili druženja s prijateljima. Upotpunite svoj prostor uz proizvode iz našeg asortimana. Zahvaljujući njihovoj multifunkcionalnosti, dnevnu sobu možete lako preobraziti u udobnu spavaću sobu za goste. Kauči na razvlačenje su ne samo praktično već i elegantno rešenje koje uvek stoji na raspolaganju. Jednostavan dodatak sofama na razvlačenje su stočići savršeni za odlaganje vaših omiljenih knjiga ili šoljica kafe. U JYSKu, svaki komad nameštaja je pažljivo odabran da se uklopi u vaš životni prostor i stil. Komode i vitrine nude dodatni prostor za odlaganje, dok se fotelje slažu bojom i materijalima uz garniture pružajući dodatno mesto za udobno sedište. Ovi dodatni elementi nisu samo funkcionalni već i doprinose stvaranju harmoničnog i ugodnog ambijenta u vašem domu. Pored estetike, naši proizvodi su dizajnirani s obzirom na praktičnost, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite vaš prostor.

Jedinstveni dizajn i funkcionalnost sofa na razvlačenje

JYSK posvećuje pažnju svakom detalju prilikom dizajniranja sofa na razvlačenje. Naše garniture dolaze u različitim bojama i stilovima: od sofisticirane crne i elegantne tamno sive, do moderne svetlo sive i klasične tamno plave. Napravljene od kvalitetne tkanine, sa udobnim lenjivcem, lako se pretvaraju u krevet. Sedište i naslon su napravljeni od meke pene, a dodatan prostor za odlaganje i opcija izbora levog ili desnog ugaonog dela dodatno doprinose praktičnosti. Dimenzije površine za spavanje su 140x195 cm, dok su nogice dostupne u raznim materijalima, uključujući masivno drvo i metal. Ova kombinacija funkcionalnosti i stila čini ih savršenim dodatkom za svaki dom.

Briga i održavanje vaše garniture na razvlačenje

Da bi vaš kauč na razvlačenje zadržao prvobitni izgled, bitno ga je redovno održavati. Za čišćenje tkanine koristite vlažnu krpu i blagi deterdžent, a za teže mrlje preporučujemo profesionalno čišćenje. Redovno usisavanje će ukloniti prašinu i mrvice. Svaka sofa dolazi sa detaljnim uputstvom za montažu koje olakšava postavljanje i pruža korisne savete za održavanje. Pravilnim održavanjem, vaša sofa će zadržati svoj izgled i funkcionalnost godinama. Osim čišćenja, važno je i redovno pregledati mehanizam za razvlačenje kako bi se osigurala njegova besprekorna funkcija. Takođe, povremeno proverite i nogice i spojeve da biste osigurali stabilnost i sigurnost sofe.