Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Tri slike deteta kako se igra na trambolini

9 saveta za bezbedno igranje na trambolini

Igranje i skakanje na trambolini jedna je od omiljenih aktivnosti kako mališana, tako i odraslih :) No, osim zabave tokom prolećnih i letnjih dana, veoma je važno obratiti pažnju na bezbednost mališana, kako se ne bi povredili i uživali u igri. U nastavku teksta pročitajte nekoliko praktičnih saveta kako da igranje na trambolini bude bezbedno.
 

1. Kada razmišljate o pozicioniranju tramboline, obratite pažnju da površina bude ravna, kako biste bili sigurni da je stabilnost tramboline na visokom nivou.
2. Trambolina bi trebala da bude udaljena najmanje 2,5 – 3 metra od drveća ili drugih objekata, dok bi slobodan prostor u visini najmanje trebao da iznosi 7,5 metara.
3. Jedna od bitnih stavki jeste uputstvo za sastavljanje tramboline, koje je potrebno pažljivo pročitati kako biste izbegli moguće neprijatne situacije ili povrede. Obavezan deo je takođe i sigurnosna mreža koja će biti odlična zaštita tramboline.
4. Preporuka je da se u trambolini nalazi jedna osoba kako bi igranje i zabava bili sigurni, bez negativnih posledica.
5. Obratite pažnju da skokove izvodite na sredini tramboline, bez naglih pokreta i okreta u vazduhu.
6. Ukoliko je napolju kišovito vreme i vlaga, ne koristite trambolinu zbog opasnosti klizanja i padova.
7. Uvek pre korišćenja proverite da li su svi delovi tramboline na mestu, posebno šrafovi i sigurnosna mrežica. 
8. Deca uzrasta do 3 godine ne bi trebala da koriste trambolinu, dok se deci do 6 godina preporučuje igranje u trambolini, ali uz roditeljski nadzor.
9. Poslednja, ali i ne manje bitna stavka jeste čišćenje tramboline, koje može biti veoma jednostavno uz pomoć ćiste krpe i vode. Ne zaboravite da površinu obrišete tako da bude suva i bezbedna.

Uživajte u zabavi!

Trambolina

 

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Trambolina park u vašem dvorištu

Kako urediti svoju kuću za odmor

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe