Tramboline - za vesele letnje igre

Tramboline - kada je reč o omiljenim letnjim igrama, sigurni smo da i vaša deca obožavaju tramboline. Osim što će se dobro zabaviti, uz JYSK tramboline vaše dete će biti sigurno, jer svaki od modela ima sigurnosnu zaštitnu mrežicu. U JYSKu pronađite tramboline od visoko-kvalitetnog čelika po pristupačnim cenama. 

Deca i odrasli mogu uživati u igrama na trambolini godinama, tako da je kupovina kvalitetne tramboline dobra ideja. Dobra trambolina može trajati i do 15 godina. Imajte na umu da deca brzo rastu, tako da će trambolina koja može izdržati malu kilažu trajati samo par godina. Na našem blogu pronađite savete kako izabrati odgovarajuću baštensku trambolinu.  
 

Zabavne igre na trambolini

Izađite na svež vazduh i zabavite se na trambolini: Igrajte igru ''telefona'' gde učesnici sede što je moguće dalje od centra tramboline. Jedna osoba ide do centra i izvodi trik - na primer odradi okret. Sledeća osoba zatim izvodi isti trik i doda svoj. Treća osoba ponavlja prva dva, doda i svoj trik i tako se nastavlja. Nakon nekog vremena, postaje zaista izazovno zapamtiti sve trikove po pravilnom redosledu, a prva osoba koja pogreši ispada iz igre. Igra se nastavlja dok ne ostane samo jedna osoba koja je pobednik. Ukoliko dodate i loptu, igra će biti još zanimljivija!