Tramboline - za vesele letnje igre

Tramboline - kada je reč o omiljenim letnjim igrama, sigurni smo da i vaša deca obožavaju tramboline. Osim što će se dobro zabaviti, uz JYSK tramboline vaše dete će biti sigurno, jer svaki od modela ima sigurnosnu zaštitnu mrežicu. U JYSKu pronađite tramboline od visoko-kvalitetnog čelika po pristupačnim cenama. 

 
Deca i odrasli mogu uživati u igrama na trambolini godinama, tako da je kupovina kvalitetne tramboline dobra ideja. Dobra trambolina može trajati i do 15 godina. Imajte na umu da deca brzo rastu, tako da će trambolina koja može izdržati malu kilažu trajati samo par godina. Na našem blogu pronađite savete kako izabrati odgovarajuću baštensku trambolinu.  
 
8 proizvodi
    8 proizvodi

    Zabavne igre na trambolini

    Izađite na svež vazduh i zabavite se na trambolini: Igrajte igru ''telefona'' gde učesnici sede što je moguće dalje od centra tramboline. Jedna osoba ide do centra i izvodi trk - na primer odradi okret. Sledeća osoba zatim izvodi isti trik i doda svoj. Treća osoba ponavlja prva dva, doda i svoj trik i tako se nastavlja. Nakon nekog vremena, postaje zaista izazovno zapamtiti sve trikove po pravilnom redosledu, a prva osoba koja pogreši ispada iz igre. Igra se nastavlja dok ne ostane samo jedna osoba koja je pobednik. Ukoliko dodate i loptu, igra će biti još zanimljivija!