Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


3 različita stila spavaće sobe

Boje i stil spavaće sobe određuju atmosferu

Kom tipu vi pripadate - da li preferirate svežu i mirnu atmosferu, toplu i prijatnu, ili volite da su stvari lagane i prozračne? Jednostavno možete da kreirate spavaću sobu koja odgovara vašem tipu ličnosti. Pronađite inspiraciju uz ova 3 različita enterijera koji naglašavaju razliku koju stilizovanje može napraviti u beloj spavaćoj sobi. Možete koristiti posteljinu, osvetljenje, dekoraciju i druge tekstilne predmete kako biste kreirali spavaću sobu gde se osećate prijatno i gde se možete opustiti. 

Skandinavski stil spavaće sobe

Ukoliko volite mirnu atmosferu, koristite blage boje i preferirate prirodne materijale, ovaj stil je za vas. CILJE je posteljina kreirana od pamučnog satena i recikliranog poliestera. Pleni opuštenom atmosferom i ukoliko je kombinujete sa pletenim korpama i vazom sa slamkama trave, dobićete sobu koja odiše skandinavskim primorskim stilom života. 

Spavaća soba sa plavom posteljinom


Pogledajte 3 istaknute posteljine novog asortimana. 

Blage i ženstvene boje u spavaćoj sobi

Kako biste kreirali nešto topliju atmosferu u spavaćoj sobi, koristite nežne boje i minimalistički dizajn. U ovoj spavaćoj sobi, kombinovali smo našu NELLY posteljinu sa jednostavnim stočićem RANDERUP, i PATRIK lampom u crnoj boji. Linije roze boje posteljini daju zanimljiv izgled i kreiraju blagu, smirenu atmosferu u spavaćoj sobi. 

 

Spavaća soba sa prozračnom atmosferom

U ovoj spavaćoj sobi, pozivamo vas na vizuelni put u svemir. Posteljina SIRI ima horoskopske znakove ištampane na tamno plavoj pozadini i svideće se svakome ko uživa u malo sanjarenja u krevetu pred spavanje - ili onome ko voli astronomiju. U ovoj sobi ima još referenci na nebo: U pozadini MANDRUP saksija koja teži većim visinama, a napred, ESGIR svećnjak koji se nalazi na laganom RAMSDAL stočiću. Opuštena atmosfera u ovoj spavaćoj sobi je idealna kada vam je potrebna malo opuštanja pre nego što zaspite.  


Koja spavaća soba je vaš favorit? Recite nam u komentarima!

Saznajte više

Kako čistiti zavese i roletne?

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu