Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Vitrina od hrasta u dnevnoj sobi i mala stona lampa

LEGACY LOUNGE: Zakoračite u prošlost

Trendovi koji su prisutni u našem društvu se ogledaju i u uređenju naših domova. Naši vešti dizajneri i menadžeri kategorija u JYSKu staraju se o tome da su naši proizvodi i dizajn u skladu sa trendovima. Jedan od trenutnih trendova vrti se oko reinterpretacije prošlosti kako bi se uklopila u budućnost. Svuda prisutna tehnologija i digitalna kultura nas teraju da težimo prepoznatljivosti i da istražimo prošlost. Vintage i retro stil su ključne reči unutar trenda koji zovemo LEGACY LOUNGE.

Ukoliko ste živeli u 80-im, sigurno ćete prepoznati izgled saksije zvane ABBAS. Ovaj slatki lik i kamenina su jasan podsetnik na saksije koje su krasile bezbroj dnevnih soba pre 35 godina. 

Saksija od kamenine na stočiću


Potraga za prošlošću se ogleda u materijalima, oblicima i celokupnom izgledu. Mala stona lampa ALBERT ima abažur od ratana i jasno podseća na materijal koji je bio popularan tokom 70ih. 

Mala stona lampa na komodi


Proizvodi vintage i retro izgleda nas automatski vraćaju u prošlost. Na primer, štepano ćebe VALMUE vas instant vraća u 70-te. Može se koristiti kao prekrivač, ćebe za piknik ili za prebacivanje preko kauča. 

Štepano ćebe u svrsi prekrivača, u spavaćoj sobi sa velikim krevetom


Rezultat je moderna i neformalna lounge atmosfera sa prijatnim dodirom. Koristite LANGELINJE vitrinu od hrasta za knjige, uredno složenu ćebad, saksije i druge artikle koji možda nisu dekoracija, ali su svejedno dekorativni. 


Paleta boja vuče inspiraciju iz boemskog univerzuma toplih i ženstvenih nijansi poput onih na SIMONE posteljini od 100% pamučnog satena. 

Posteljina na linije od 100% pamučnog satena


Neutralne boje poput braon i toplih nijansi peska su u kombinaciji sa bogatim ženstvenim nijansama roze i tamno crvene. LEGACY LOUNGE trend ide još dalje u prošlost: Terakota vaza SVERRE je izgleda koji se često može primetiti na antičkim slikama. 

Vaza sa veštačkim cvećem na komodi


Dopustite sebi da pronađete inspiraciju i u druga dva trenda koja vam predstavljamo u JYSKu: VISION i EARTHEN LUXE. 

 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju