Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

 

Ugradbena trambolina na travnjaku

Trambolina park u vašem dvorištu

Sa trambolinom u dvorištu, spasićete se od odlaska na igralište: ne morate da razmišljate o ulaznicama, rezervacijama ili obrocima. Uvek je tu za malo zabave sa mališanima ili za brzi trening.

Dok zabavni parkovi nude širok izbor trambolina različitih veličina, spoljašnji prostor sa trambolinom nudi druge prednosti. Samo jedna baštenska trambolina dovoljna je da usrećite sebe i svoju decu, a ne zahteva planiranja i odlaske na druga mesta. Vi i vaša deca možete skakati kad god vam odgovara i koliko god želite, a takođe ste na otvorenom i možete uživati u svežem vazduhu i prirodi.

Ako imate više mesta u svom dvorištu, možete uložiti i napraviti malu teretanu na otvorenom: dodajte prostirku za vežbanje, prostirku za jogu i vežbe istezanja.

Pročitajte naših 9 saveta za bezbedno igranje na trambolini.

Letnja druženja ne moraju da znače pasivno sedenje u lounge garnituri: možete pozvati puno prijatelja i postati najbolji komšija u ulici. I deca i odrasli uživaće u skakanju na trambolini!

Sigurnost je uvek na prvom mestu, zato pazite da je samo jedna osoba na trambolini. Nemojte dozvoliti ekstremne skokove, salto ili druga rizična ponašanja na trambolini. Uvek držite sigurnosnu mrežu na trambolini kako biste sprečili nezgode. Pročitajte više o tome kako izabrati odgovarajuću baštensku trambolinu.

Trambolina takođe dobro dođe kada se pojavi kiša meteora ili tokom vedrih letnjih noći za gledanje zvezda. Stavite ćebad, ponesite prekrivače, lezite i uživajte u predivnom posmatranju zvezdanog neba.

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe

Oaza za opuštanje pored bazena