Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Devojčica se zabavlja na trambolini

Zabavite se uz baštensku trambolinu

Da li vi ili vaša deca volite da budete aktivni? Ili možda vaša deca žele da ostanu u kući dok je lepo vreme i gledaju Netflix ili igraju igrice? 

Baštenska trambolina može biti rešenje! Gotovo je nemoguće da se ne zabavite na trambolini, i postoji gomila igara koje možete igrati (ali budite pažljivi - proizvođači trambolina ne preporučuje da više osoba bude na trambolini istovremeno). 

Pročitajte više o bezbednom igranju na trambolini.

Neke od naših najboljih trambolina su deo FALK serije. Mogu izdržati do 150 kilograma, i imaju ekstra dugačke opruge. Ovo doprinosi još većem uživanju na trambolini i omogućava da skačete više. 

FALK serija je sigurnost odvela na skroz novi nivo sa svojom preklapajućom mrežom. Nema rajsferšlusa tako da se jednostavno i brzo može ući ili izaći, a i dalje je prilično bezbedno jer se ulaz sam zatvara. 

Okvir FALK tramboline je galvanizovan čelik sa praškastim premazom koji trambolini daje izdržljivost i umanjuje rizik od korozije. Doprineće dobrom izgledu tramboline prilično dugo. Pored ovoga, zakrivljena sigurnosna mreža čini da trambolina izgleda još bolje (a konstrukciji daje dodatnu čvrstinu).

Zabavne igre na trambolini

Izađite na svež vazduh i zabavite se na trambolini: Igrajte igru ''telefona'' gde učesnici sede što je moguće dalje od centra tramboline. Jedna osoba ide do centra i izvodi trk - na primer odradi okret. Sledeća osoba zatim izvodi isti trik i doda svoj. Treća osoba ponavlja prva dva, doda i svoj trik i tako se nastavlja. Nakon nekog vremena, postaje zaista izazovno zapamtiti sve trikove po pravilnom redosledu, a prva osoba koja pogreši ispada iz igre. Igra se nastavlja dok ne ostane samo jedna osoba koja je pobednik. 

Ukoliko dodate i loptu, igra će biti još zanimljivija!

Zabavite se na trambolini!

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Trambolina park u vašem dvorištu

Kako urediti svoju kuću za odmor

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe