Upoznajte JYSKove roletne za vaš dom

U savremenom domu, roletne nisu samo funkcionalni dodatak, već i sastavni deo estetike prostora. Osim što služe kao zavese koje pružaju zaštitu privatnosti i mogućnost za preciznu regulaciju svetla koje ulazi u prostor, roletne se mogu posmatrati kao stilski element koji se savršeno uklapa u vaš enterijer. Bilo da ste ljubitelj minimalističkog dizajna ili preferirate tradicionalni stil, roletne nude fleksibilnost koja vam omogućava da ih uklopite u različite estetske koncepte. Takođe su vrlo kompatibilne sa različitim vrstama garnišni, čime se olakšava njihova instalacija i eventualna zamena. Ukoliko tražite rešenje koje kombinuje praktičnost i stil, dnevne roletne su odličan izbor za vas.

Zašto su roletne dobar izbor

Roletne su više od običnih zavesa. Osim što omogućavaju kontrolu svetla i atmosfere u prostoru, u zimskom periodu doprinose očuvanju toplote. Imaju dodatnu vrednost u izolaciji od buke, što je posebno korisno u urbanim sredinama. S obzirom na brojne opcije prilikom izbora, kao što su vrsta materijala i garnišni, postaju ključni element u modernom uređenju doma. Sve više vlasnika kuća i stanova prepoznaje njihove mnogobrojne prednosti.

Karakteristike JYSKovih dnevnih roletni

JYSKove dnevne roletne dolaze sa specifičnim dimenzijama od 45x170 cm i u tri elegantne boje: boji peska, sivoj i prljavo beloj. Osim što zauzimaju minimalno prostora, mogu se podesiti horizontalno za dodatnu kontrolu svetlosti. Budući da su dizajnirane kao dnevne roletne, posebno su odgovarajuće za prostorije koje zahtevaju više dnevne svetlosti, kao što su kuhinje ili dnevne sobe. Lako se uklapaju u različite stilove uređenja i pružaju dodatni sloj funkcionalnosti.

Saveti za održavanje

Održavanje roletni je vrlo jednostavno i ne zahteva mnogo vremena. Dovoljno je obrisati ih suvom krpom ili, ako je potrebno, upotrebiti usisivač sa odgovarajućom četkom. Materijal od kog su napravljene je otporan na prašinu i ne bledi lako, što garantuje dug vek trajanja. Samo pridržavanje osnovnih smernica za održavanje biće dovoljno da vaše roletne izgledaju kao nove.