ROLETNE - ŠIROK ASORTIMAN ZA SVAKI DOM

Roletne su odličan izbor ukoliko razmišljate o zaštiti prozora. One mogu ulepšati prostor i zaštiti ga od svetlosti i pogleda. U JYSK asortimanu možete pronaći različite modele roletni, duo roletni i zavesa za zamračivanje od kvalitetnih materijala koje možete prilagoditi prema koloritu enterijera. Pri odabiru roletni važno je obratiti pažnju na veličinu i efikasnost, te izabrati model koji najviše odgovara vašim potrebama. 
 

  Roletne - Panel zavese

  Klizač za panel zav. 2k. LOSNA 114 bela
  1000,- din/kom
  3699,- /kom
  UŠTEDA 73%
  Samo u prodavnici

  ROLETNE - PRAKTIČAN IZBOR

  Kada ulažete u nove roletne, pre svega uzmite u obzir koje su vaše potrebe. Da li vam je potrebno pametno i moderno rešenje, ili praktično i funkcionalno - ili možda kombinacija? A za koju sobu su vam potrebne roletne?
  Rolo zavesa je jednostavnog izgleda i elegantno je i diskretno rešenje koje je dostupno u različitim bojama, uzorcima i materijalima. One doprinose vašem domu minimalističkim izgledom, a ako volite klasičan skandinavski stil, pomažu u poboljšanju čistog nordijskog izgleda. Pored toga, roletne imaju brojne funkcionalne prednosti. Zauzimaju vrlo malo prostora u sobi i mogu se prilagoditi horizontalno, tako da možete propustiti količinu svetlosti koju želite. Roletne sa zamračivanje su veoma popularne jer su dobre za zadržavanje svetlosti i stoga su dobar izbor za spavaću ili dečju sobu.. Rešenje sa duo roletnama omogućava vam delimično puštanje svetlosti. Ova roletna ima dvostruki sloj, koji možete podesiti.

  ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

  Održavanje roletni je prilično jednostavno. Roletne okrećete na dole I koristite čistu, vlažnu krpu, najbolje jednom nedeljno. Takođe možete koristiti usisivač sa mekanom glavom četke ili ručni usisivač.