Drveni stolovi za uživanje na otvorenom

Ulepšajte svoju baštu ili balkon kvalitetnim drvenim stolovima iz JYSKa. Naša kolekcija drvenih stolova pruža mogućnost da kreirate prijatno okruženje za opuštanje sa porodicom i prijateljima. JYSK vam nudi kvalitetne drvene stolove koji su izdržljivi i prilagođeni za korišćenje na otvorenim prostorima.

13 proizvodi
  13 proizvodi

  Uživajte u prednostima posebnog stola za eksterijer

  Kada birate sto za spoljni prostor, važno je odabrati onaj koji može da izdrži teške uslove, ali istovremeno i da pruži lepo okruženje za vas i vaše goste. Naši drveni stolovi su posebno dizajnirani da izdrže izazove vremenskih uslova, bilo da je to jaka sunčeva svetlost, kiša ili vlažnost. Ovi stolovi su izrađeni od tvrdog drveta, sa tikovinom kao jednom od opcija. Tikovina je poznata po svojoj izdržljivosti i otpornosti na vremenske uslove, što je čini odličnim izborom za vaš baštenski sto.

  Osim izdržljivosti, naši drveni stolovi pružaju vam prirodnu lepotu i toplinu. Naši stolovi stvaraju prijatno okruženje u kom možete uživati, dajući dašak prirode vašoj bašti ili balkonu. Bez obzira da li želite organizovati porodični ručak na otvorenom ili se jednostavno opustiti sa šoljom kafe, ovi drveni stolovi pružaju vam idealno mesto za to.

  Različiti modeli drvenih stolova za svaku potrebu

  U našem asortimanu možete pronaći različite modele drvenih stolova koji će zadovoljiti vaše potrebe. Nudimo stolove koji se mogu sklopiti ili rasklopiti, omogućavajući vam jednostavno skladištenje i prenos. Ako tražite sto za dvoje ili celu porodicu, imamo opcije koje će vam odgovarati. Takođe, nudimo i okrugle stolove koji stvaraju prijateljsku atmosferu i omogućavaju lako komuniciranje među gostima.

  Održavajte vaše drvene baštenske stolove

  Da biste očuvali lepotu i trajnost vaših drvenih baštenskih stolova, preporučujemo redovno održavanje. Korišćenje ulja za drvo je odličan način da zaštitite i produžite životni vek vašeg nameštaja. Ovaj postupak ne samo da će očuvati drvo od vremenskih uticaja, već će takođe naglasiti prirodnu boju i teksturu drveta.

  Važno je koristiti ulje posebno formulisano za tretiranje drveta. Pravilna upotreba ovog ulja će osigurati da vaši drveni baštenski stolovi ostanu otporni na vodu, UV zrake i druge spoljne faktore. Redovno nanošenje ulja će održavati drvo hidriranim i sprečiti pucanje ili sušenje. Pogledajte naše ulje za tvrdo drvo i ulje za tikovinu JUTLANDIA.

  Drveni baštenski sto koji odgovara vašem stilu

  Istražite naš asortiman online ili posetite najbližu prodavnicu kako biste istražili našu kolekciju drvenih baštenskih stolova. Naša prijateljska i stručna ekipa će vam pomoći da pronađete idealan sto koji će zadovoljiti vaše potrebe i stil. Uživajte u baštenskom prostoru sa prelepim i izdržljivim drvenim stolovima iz JYSKa.