Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

SUPER DANI - Uštede na SUPER kategorijama!
Korpe, kutija za odlaganje i drvena korpa sa umetkom i Suzan Benk

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: korpe, ukrasne korpe, odlaganje

Zamislite dom voditeljke kategorije pokućstva u JYSKu, Suzan Benk: uredan i dobro organizovan, a sve na svom mestu u kutijama ili korpama. Suzan se smeje i kaže: „Pa, sviđaju mi se moja rešenja za odlaganje... Dekorativne kutije za odlaganje savršene su za držanje ćebadi blizu sofe, za bilo kakve tkanine, dečje igračke, odeću ili čarape i sve ostalo. Ove sezone imamo tri ukrasne kutije za odlaganje koje želim posebno da izdvojim. 

FJORDUR kutija za odlaganje sa poklopcem

Kancelarijska kutija za odlaganje od papira sa sertifikatom FSC, mirišljava sveća i posuda na zlatnom poslužavniku


"FJORDUR je vrlo praktična kutija za odlaganje", započinje Suzan. “Istih je dimenzija kao A4 papir, tako da je savršena za kancelariju, ali je možete koristiti i u ormaru, za ljubavna pisma ili na polici za punjače. Sve zavisi od vas. "

FJORDUR kutija za odlaganje ima ručke koje olakšavaju pomeranje. Tkanina je sivo-žute boje, ali je kutija zapravo izrađena od recikliranog papira sa oznakom FSC™ (FSC™ N001715). "Kombinacija kože na ručkama i ženstvenih boja novi je način izrade starog klasika i ovu kutiju za odlaganje smatram malim slavljem života kod kuće", kaže Suzan.

GRIMUR set kutija

Set korpi od filca, bela vaza i baterijska lampa na stolu


GRIMUR je set od četiri kutije koje su spolja tamno sive boje, a unutra smeđe boje. "Mislim da je kombinacija boja vrlo sofisticirana", kaže Suzan.

“GRIMUR se sastoji od jedne velike, jedne srednje i dve male korpe. Veliku možete upotrebiti za zadržavanje malih korpi, ali materijal je prilično tvrd i zadržava oblik, tako da možete i korpice koristiti odvojeno. Organizujte svoje olovke i gumice u njih ili možda svoje šnalice i gumice za kosu. Sa prirodnim materijalom i organskim oblikom GRIMUR je savršen ako vam se dogodi da čeznete za nečim stvarnim, nekomplikovanim i dugotrajnim ”, dodaje Suzan.

HJALMER drvena korpa

Drvena korpa sa ćebetom i zelena podna vaza ispod klupe

"Na kraju bih želela da istaknem našu novu korpu HJALMER", kaže Suzan. „Poput ABELa, još jedne od naših popularnih korpi, napravljena je od tankih traka kedrovog drveta i savršena je za ćebad ili igračke koje ne želite da imate na podu u dnevnoj sobi. Sviđa mi se materijal i način na koji se osećam povezano s prirodom. Sa tkanom površinom savršen je primer kako nas proizvod ručno izrađenog izgleda vraća u jednostavnija vremena i može nam pružiti osećaj smirenosti ”, završava Suzan pre nego što nas je napustila u snu o šoljicama vruće kafe i opuštenim večerima kraj kamina.

Pogledajte i Tinine favorite u našem novom asortimanu dekoracija.