Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Korpe od morske trave, pletene korpe i drvena korpa te Suzan Benk

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: korpe, ukrasne korpe, odlaganje

Ako želite da vam kuća uvek izgleda uredno, kutije za odlaganje trajno su rešenje. Bilo da vam je potrebno mesto za odlaganje vaših ćebadi, časopisa ili igračaka, ukrasna kutija za odlaganje može vam puno pomoći u organizaciji doma. Pitali smo našu menadžerku kategorije Pokućstvo, Suzan Benk, o njenim favoritima iz novog JYSK asortimana: „Odabir favorita bio je jako težak, ali uspela sam da se odlučim za tri različite kutije za odlaganje, od kojih svaka ima svoje prednosti i ujedno su dekorativne”, kaže Suzan.

Korpa od morske trave AGNE

Četvrtasta korpa od morske trave, okrugla korpa i crna korpa


“AGNE ima pravu veličinu za više namena”, kaže Suzan.“ Možete je upotrebiti na polici za knjige za sveće, na stolu za sveske, u ormaru za šalove i kape – ili šta god drugo da želite. Savršenog je izgleda za nekoga ko voli jednostavne stvari. Funkcionalna je i lepa”, kaže Suzan. Korpa AGNE je od morske trave i ima praktične ručke. Široka je 23 cm, duga 32 cm i visoka 16 cm.

Okrugla korpa CHRISTER

Okrugla korpa na podu spavaće sobe


"Ovo je super korpa i samim izgledom podseća me na uredne sobe i organizovane ljude, te unosi osećaj smirenosti", kaže Suzan. “Prirodne boje i geometrijski uzorak međusobno se suprotstavljaju na zanimljiv način i kao da predstavlja maštanje.”

Korpa CHRISTER takođe je od morske trave, a praktične ručke olakšavaju njeno pomeranje.

Drvena korpa ALBIN

Drvena korpa na podu i zidna polica koja ima saksiju sa biljkom


“Za knjige, za odlaganje ukrasnog papira, dečje igračke, igračke za ljubimca… korpa ALBIN vrlo je svestrana,” kaže Suzan. “Jednostavan, elegantan izgled pristajaće svakoj tinejdžerskoj sobi, (kućnoj) kancelariji ili hodniku i možete ga premeštati gde želite.”

Korpa ALBIN je od drveta, visoka je 30 cm i prečnika je 23 cm.

Nove korpe možete pronaći u našem webshopu od 18. januara.

Istražite i favorite među tekstilima za dom.