Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Dani Nameštaja - opremite svoj dom uz uštede do 50%
Kutija sa poklopcem, korpa od drveta, kutije za odlaganje od recikliranog papira i Suzan Benk

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: korpe, ukrasne korpe, odlaganje

Potrebno vam je nešto za odlaganje tekstila, časopisa, igračaka ili možda materijala za rad? Odgovori na vaše potrebe su ukrasne kutije i korpe za odlaganje. Pitali smo našu voditeljku kategorije Pokućstva, Suzan Benk, o njenim favoritima među novim asortimanom u JYSK-u: "Korpe su moja slabost, pa je teško odabrati samo 3. Međutim, postoje neke koje zaslužuju dodatnu pažnju", kaže Suzan.

DANNI kutija sa poklopcem

Korpa sa poklopcem, cvetno ćebe i jastuk


“Pre svega, smatram da je DANNI super stilska korpa. Pored toga, vrlo je praktična: Poklopac je ojačan metalom tako da DANNI možete koristiti kao mali sto ili za odmaranje nogu. Ipak nije baš za sedenje ", kaže Suzan sa osmehom. "Napravljena je za pospremanje u žurbi i po mom mišljenju to je stvarno odličan način odlaganja dodatnih ćebadi ili dečjih igračaka koje nekako uvek završe u dnevnoj sobi."

Takođe pogledajte koji su izdvojeni artikli među malim nameštajem.

ABEL korpa

Dekorativna korpa sa jastukom i dve veštačke biljke


“Kada sam prvi put videla ABEL korpu, odmah sam je zamislila kao alternativno rešenje spremnika za časopise ili korpe za ogrev, ali možete je koristiti i za ćebad i druge tekstile. Napravljena je od drveta kedra i ima prekrasnu prirodno smeđu boju. Prirodni izgled čini je savršenim dodatkom bilo kom domu, bio on klasičnog, romantičnog, modernog ili potpuno drugačijeg stila.

BJORK kutija od recikliranog papira

Dve kutije za odlaganje od recikliranog papira, klupa od crnog metala i tepih


“Kutija BJORK izrađena je od 100% recikliranog papira i gumene trake. Izrađena toliko jednostavno, a nudi bekrajne mogućnosti za upotrebu; vrlo je elegantno i praktično rešenje za vaše probleme sa odlaganjem. U kutiji možete držati svoje papire, kablove i punjače ili dečje igračke. Prirodni izgled ima notu elegancije zbog kog se uklapa bilo gde. BJORK je dostupna u dve veličine, mala: širine 28 cm, dužine 17 cm i visine 8 cm i veća: širine 40 cm, dužine 30 cm i visine 18 cm”, kaže Suzan i ostavlja nas sa potrebom za sređivanjem kancelarije i dnevne sobe.

Novi proizvodi dostupni su u prodavnicama od 2. februara. Koji su vaši favoriti?
Recite nam u komentarima!