Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Kolekcija nameštaja za odlaganje u svim prostorijama vašeg doma

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

Dopada vam se nameštaj u tradicionalnom stilu koji kreira prijatnu atmosferu u svakoj prostoriji? Otkrijte našu MARKSKEL seriju nameštaja za odlaganje koja vam nudi lepa i praktična rešenja za odlaganje u svakom kutku vašeg doma. Sa svojim tradicionalnim dizajnom i izgledom, izrađenim ipak u određenom savremenom stilu, MARKSKEL kolekcija neprimetno kombinuje svetle nijanse bele i sive boje sa izgledom prirodnog drveta, kako bi stvorila seriju nameštaja za odlaganje koji je i moderan i bezvremenski.

MARKSKEL kolekcija uključuje različite tipove nameštaja za odlaganje zajedno sa većim komadima nameštaja kao što su trpezarijski stolovi, radni stolovi i ramovi kreveta, dajući vam mnoštvo praktičnih rešenja za sve vaše potrebe, a istovremeno podižući estetski izgled vašeg doma na jedan novi nivo.

Moderne verzije tradicionalne estetike 

Bilo da ste veliki obožavatelj "cottagecore" estetike (uređenja u tipu moderne seoske kuće ili kolibe) ili možda preferirate atmosferu u duhu tradicionalne toskanske kuhinjice, MARKSKEL serija nameštaja je idealna za unošenje tog toplog, srcu poznatog i utešnog osećaja u vaš dom, ali u savremenom, elegantnom obliku.

Brojne mogućnosti odlaganja za vašu trpezariju

Najpoznatiji komadi nameštaja u kolekciji MARKSKEL uključuju komodu, vitrinu, fiokare, policu za knjige i trpezarijski sto. Savršena za opremanje trpezarije koja je istovremeno i lepa i praktična, MARKSKEL serija nameštaja vam daje dovoljno mesta za odlaganje kako biste svoj prostor održavali urednim, prepuštajući ljupkim detaljima da budu u centru pažnje.

Savršeno za odlaganje u dnevnoj sobi

Komode, vitrine i fiokari su vrlo praktični za odlaganje stvari u vašoj dnevnoj sobi, nudeći tako fleksibilna rešenja za pospremanje nereda i odlaganje sitnica, kako bi svaki kutak bio uredan i izgledao dobro. U kolekciji se nalaze i dva komada nameštaja koji su bitan deo svake dnevne sobe: TV-polica sa dvoja vrata i policom i pravougaoni stočić sa jednom policom. 

Savršen odabir za vaš "home-office"

Za kućnu kancelariju, najuočljiviji komad nameštaja iz MARKSKEL serije je radni sto. Predivnog izgleda, baš kao i ostali komadi nameštaja ove kolekcije, MARKSKEL radni sto dolazi sa ugrađenim "ormarićem za dokumente" – sa fiokom i ormarićem, lako ćete odložiti pribor za pisanje, papirologiju i razne druge sitnice. Polica za knjige iz iste serije jako lepo pristaje uz radni sto, omogućavajući kreiranje besprekornog i prijatnog radnog kutka sa dodatnim prostorom za odlaganje.

Ukoliko vam je potrebno još više prostora za odlaganje, možete dodati i komodu (pa čak i ormar ako vaša radna soba to dozvoljava) kako biste drastično povećali svoj prostor za odlaganje. Ormar je savršen za predmete koje možda ne koristite svaki dan, kao što su jakne koje nisu u sezoni, haljine, odela itd. Uz MARKSKEL seriju nameštaja imaćete mnogo mogućnosti za efikasno odlaganje u vašoj kućnoj kancelariji.

Mnogo dodatnog prostora za odlaganje u spavaćoj sobi

Ako više volite da odlažete svoju odeću i druge stvari kao što je npr. posteljina u spavaćoj sobi, MARKSKEL ormar i komoda će se sjajno uklopiti u vaš prostor za spavanje. Postoji više varijanti ormara; jedna sa dvoja vrata, druga sa troja vrata sa ogledalom na srednjim vratima i na kraju treća varijanta sa četvoro vrata i dve velike fioke. Odaberite varijantu koja odgovara vašim preferencijama, spavaćoj sobi i potrebama za odlaganjem. 

MARKSKEL kolekcija takođe uključuje komplet za spavanje: ram kreveta i odgovarajući noćni ormarić. Ram kreveta je dostupan u više veličina - od kreveta za jednu osobu za dušekom sa oprugama i dušekom od pene dimenzije 90x200cm, do najveće verzije za dušeke sa oprugama i dušeke od pene dimenzije 180x200 cm.

Kombinujte i uskladite nameštaj za odlaganje prema vašim željama

Jedna od bitnih karakteristika po kojima je MARKSKEL kolekcija posebna je njena svestranost. Uzimajući u obzir mnogo različitih opcija između kojih možete birati, moći ćete odabrati ona rešenja za odlaganje koja odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama i preferencijama.

Bilo da želite da optimizujete prostor za odlaganje u spavaćoj sobi, u malom stanu ili da organizujete veliki ugradni ormar, fleksibilni komadi nameštaja za odlaganje u ovoj kolekciji pružaju praktična i elegantna rešenja za odlaganje u vašem domu.

Kompletna MARKSKEL kolekcija

Da biste saznali više o ovoj kolekciji, pogledajte istaknute proizvode u nastavku ili posetite naš webshop i proverite svaki komad nameštaja iz MARKSKEL kolekcije.

Dodaci vašem nameštaju za odlaganje

Da biste dodatno poboljšali organizaciju odlaganja u svom domu, u svoje uređenje možete dodati i razne korpe i kutije za odlaganje. Ovo je posebno korisno prilikom raspodele prostora u fiokama, na policama i u ormarima. Za više inspiracije možete pogledati i naše omiljene korpe za odlaganje.

Saznajte više

Kako izabrati klupu za hodnik?

Kako izabrati klupu za hodnik?

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?