Korpe za odlaganje - dekorativne i praktične

Korpe su idealno rešenje za odlaganje, bilo da živite u stanu ili kući. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije ili isključivo za odlaganje i skladištenje odeće, obuće ili bilo čega drugog. 
Bilo da imate malo prostora u stanu, pa je potrebno sve dobro posložiti kako biste svemu našli svoje mesto; ili imate dosta prostora i želite da je sve organizovano - za vas imamo rešenje. Praktična rešenja za odlaganje vam pomažu da sve bude uredno, ali predstavljaju i priliku da dekorišete i date domu lični pečat. Stoga JYSK nudi korpe, organizatore, vakuum kese, kutije za odlaganje stvari i kutije u velikom izboru veličina, dizajna i materijala. Bez obzira da li tražite plastične kutije u boji za dečju sobu, moderne pletene korpe za dnevnu sobu ili pametnu fioku za krevet za spavaću sobu, u JYSKu ćete sigurno pronaći rešenje koje odgovara vašim potrebama i ukusu.

109 products
  109 products

  Korpe i sl. - Plastične kutije

  Korpe i sl. - Pletene korpe i sl.

  Korpa GORM Š20xD25xV16cm bela
  1000,- din/kom
  1499,- /kom
  UŠTEDA 33%
  Korpa GORM Š27xD32xV20cm bela
  1750,- din/kom
  2499,- /kom
  UŠTEDA 30%
  Kutija ALVIN Š26xD26xV17cm mor.trav.
  1500,- din/kom
  1999,- /kom
  UŠTEDA 25%
  Zidna polica LAU Š28xV36xDub12cm sa 2 korpe
  1650,- din/kom
  2199,- /kom
  UŠTEDA 25%
  Novo
  Set korpi FOLKE 4kom/set raz.
  1999,- din/set
  Samo u prodavnici
  Korpa SIGVE Š34xD46xV29cm natur
  2500,- din/kom
  3999,- /kom
  UŠTEDA 37%
  Do isteka zaliha

  Budite organizovani zahvaljujući korpama i kutijama za odlaganje stvari

  Da li se vaša kuća kao magijom puni sitnicama koje zauzimaju prostor i stvaraju nered? U tom slučaju rešenje problema leži u praktičnom odlaganju. U JYSKu ćete pronaći veliki asortiman korpi, kutija za odlaganje stvari i kutija koje vam omogućavaju da uredite i optimalno iskoristite svoj životni prostor. Među artiklima koje možete da birate u JYSKu su plastične i pletene korpe, sklopive kutije, plastične kutije sa poklopcima i točkićima, fioke za krevet, korpe za skladištenje, stalci za časopise i korpe za veš.

  Veš je takođe uobičajeni izvor neurednosti, ali uz modernu korpu za veš iz JYSKa, brzo možete odložiti odeću. U JYSKu ćete pronaći korpe za veš napravljene od drveta, plastike i trske u širokoj paleti boja. 

  Izbor u JYSKu

  U JYSK asortimanu pronađite rešenja za skladištenje koja se uklapaju u svaki dom. Birajte između rustikalnog i modernog dizajna, između neutralnih i jarkih boja. Posetite naš blog i pronađite savete za odlaganje i organizaciju doma i neka vaš životni prostor bude uvek uredan i organizovan: