Korpe za odlaganje - dekorativne i praktične

Korpe su idealno rešenje za odlaganje, bilo da živite u stanu ili kući. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije ili isključivo za odlaganje i skladištenje odeće, obuće ili bilo čega drugog. 
Bilo da imate malo prostora u stanu, pa je potrebno sve dobro posložiti kako biste svemu našli svoje mesto; ili imate dosta prostora i želite da je sve organizovano - za vas imamo rešenje. Praktična rešenja za odlaganje vam pomažu da sve bude uredno, ali predstavljaju i priliku da dekorišete i date domu lični pečat. Zato JYSK nudi korpe, organizatore, vakuum kese, kutije za odlaganje stvari i kutije u velikom izboru veličina, dizajna i materijala. Bez obzira da li tražite plastične kutije u boji za dečju sobu, moderne pletene korpe za dnevnu sobu ili praktične korpe za spavaću sobu, u JYSKu ćete sigurno pronaći rešenje koje odgovara vašim potrebama i ukusu.

107 proizvodi
  107 proizvodi

  Budite organizovani zahvaljujući korpama i kutijama za odlaganje stvari

  Da li se vaša kuća kao magijom puni sitnicama koje zauzimaju prostor i stvaraju nered? U tom slučaju rešenje problema leži u praktičnom odlaganju. U JYSKu ćete pronaći veliki asortiman korpi, kutija za odlaganje stvari i kutija koje vam omogućavaju da uredite i optimalno iskoristite svoj životni prostor. Među artiklima koje možete da birate u JYSKu su plastične i pletene korpe, sklopive kutije, plastične kutije sa poklopcima i točkićima, korpe za skladištenje, stalci za časopise i korpe za veš.

  Veš je takođe uobičajeni izvor neurednosti, ali uz modernu korpu za veš iz JYSKa, brzo možete odložiti odeću. U JYSKu ćete pronaći korpe za veš napravljene od drveta, plastike i trske u širokoj paleti boja. 

  Izbor korpi u JYSKu

  U JYSK asortimanu pronađite rešenja za skladištenje koja se uklapaju u svaki dom. Birajte između rustikalnog i modernog dizajna, između neutralnih i jarkih boja. Posetite naš blog i pronađite savete za odlaganje i organizaciju doma i neka vaš životni prostor bude uvek uredan i organizovan: