Korpe za odlaganje - dekorativne i praktične

Korpe su idealno rešenje za odlaganje, bilo da živite u stanu ili kući. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije ili isključivo za odlaganje i skladištenje odeće, obuće ili drugih sitnica. Bilo da imate malo prostora u stanu, pa je potrebno sve dobro složiti kako biste svemu našli svoje mesto; ili imate dosta prostora i želite da je sve organizovano - kutije i korpe za odlaganje mogu biti dobro rešenje. Praktična rešenja za odlaganje vam pomažu da sve bude uredno, ali predstavljaju i priliku da dekorišete i date domu lični pečat. UJYSKu pronađite korpe, organizatore, vakuum kese, kutije za odlaganje stvari i kutije u velikom izboru veličina, dizajna, materijala sa ili bez poklopca. Bez obzira da li tražite plastične kutije za dečje igračke, moderne pletene korpe za dnevnu sobu ili praktične korpe za spavaću sobu, u JYSKu ćete sigurno pronaći rešenje koje odgovara vašim potrebama i ukusu.

Potrebna vam je bolja organizacija stvari u domu?

Čini vam se da koliko god da vodite računa, nered  brzo nastane u vašem domu? Rešenje može biti osmišljavanje praktičnog načina za odlaganje svih stvari koje mogu napraviti nered.

Iskoristite zidne police kako biste organizovali svoju dnevnu sobu ili hodniku. Na policama treba da imate dovoljno mesta za male korpe u koje možete odložiti razne sitnice koje ne želite da vam stalno budu na vidiku poput ključeva, novčanika i slično. Na policama takođe možete izložiti dekorativne predmete, omiljene fotografije, ukrase ili suvenire sa nezaboravnih putovanja. Kkombinacija polica i korpi omogućava funkcionalnije i pametnije odlaganje.

Dodatno, kutije se mogu koristiti za odlaganje stvari koje trenutno nisu u upotrebi kao što je obuća, knjige, zimska oprema i slično. Razmislite da li vam je za kutiju potreban poklopac ili ne i u skladu sa tim donesite izbor. Pletene korpe takođe možete koristiti i za organizaciju igračaka u dečjoj sobi kao i za hobi materijale poput vunice i igala za pletenje. Iskoristite vašu maštu i osmislite način kako vaš dom u isto vreme može biti lepo dekorisan, ali i organizovan.

Pored korpi i kutija, u JYSKu pronađite i vakuum kese koje mogu uštedeti dosta prostora. Stavite sezonsku odeću, jorgane ili jastuke u vakuum kesu, izvucite vazduh iz nje pomoću usisivača i lako je odložite ispod kreveta ili na neko drugo mesto. Dostupne su u 3 veličine 40x60cm, 60x80cm i 100x80cm. Korpe ALBAN mogu biti odlično rešenje za bolju organizaciju fioka, napravite raspored tako da uvek znate u kom delu fioke se nalazi koja vrsta predmeta. Mogućnosti su različite, pronađite onu kombinaciju koja će najbolje odgovarati vašem domu.

Različiti materijali za različite namene

JYSK korpe i kutije izrađene su od različitih materijala kako biste ih mogli koristiti u različitim situacijama i prostorijama.

Plastične kutije i razne kutije sa poklopcem su izdržljive i plastika je izuzetno pogodna za prostorije poput kupatila, garaže ili dečje sobe. Kutije za odlaganje od tkanine su veoma kvalitetne, a možete ih na jednostavan način sklopiti i odložiti kada vam nisu potrebne. Ovakva rešenja su vrlo dobra za organizovanje ormara, spavaće sobe ili dečje sobe. Naše drvene kutije su vrlo čvrste, stabilne, kvalitetne i izdržljive te su pogodne za odlaganje raznih kuhinjskih i prehrambenih proizvoda. S druge strane ako u vaš dom želite da unesete prirodan izgled, preporučujemo korpe ili kutije od pruća. One su idealne kao dekorativni elementi, a istovremeno su izuzetno korisne.