Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

JYSK praznčni asortiman

Neka Božić blješti i sjaji

Datum:

Kategorija: Nova godina

Ove sezone vas pozivamo da proslavite blještav, sjajni i svetlucavi Božić sa odabranim artiklima iz novih trendova u JYSKu: profinjen blistavi Božić sa elegantnim, misterioznim i sanjivim ugođajem.


Kada dani postanu kraći, a vreme hladnije, upalite sveće i udobno se smestite u vašem domu. I pre nego što očekujete, skoro je najlepše doba u godini- Božić je stigao!

Ako želite tradicionalni božićni ugođaj, pogledajte JYSKov trend Crveni Božić.

Upalite božićne lampice i napravite slatke dekoracije u vašem domu. Nemojte se ustručavati upariti svećnjake električnog sjaja, mekih i toplih nijansi.


Koristite svetlucave svećnjake koji stvaraju neverovatan sjaj u vašem domu i okitite božićno drvce u tkaninu i drvo sa svetlucavim izgledom. Na primer, mali svećnjak HALM izgledaće šarmantno na prozoru zajedno sa božićnim drvcetom RERER.


Stvorite opuštajući i „cool“ božićni ugođaj u vašoj dnevnoj sobi sa jastucima dekorisanim sjajnim božićnim motivima. Jastuci u obliku zvezde u kombinaciji sa dekoracijama lagan su i zadovoljavajući način za dobrodošlicu Božića.


Pobrinite se za to da uložite malo više truda u umotavanje poklona. Kao što svi znamo, radost primanja poklona je u velikoj meri radost iščekivanja.

Upotpunite vaš dom elementima iz prirode–  nemojte stati kod božićnog drvceta. Iskoristite ukrasne grane poput drveta ariša kako biste stvorili netradicionalno, ali poznato uređenje prostora.


Blještavi Božić inspirisan je blještavilom koje pruža zlatna i srebrna boja. Obe boje imaju svoje karakteristike i prednosti kojima možete upotpuniti vaše božićno uređenje doma.

Koji je vaš omiljeni božićni trend? Blještavi ili crveni? Pišite nam u komentarima i pročitajte više božićnih blog postova na linku.