Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Favoriti među zavesama

Favoriti među zavesama

Bilo da preferirate lagane i prozračne ili guste zavese u svom domu, nove zavese ili roletne brz su i jednostavan način da obnovite vizuelni izgled. Ane Mete Amstrup Bang naša je stručnjakinja kada su u pitanju trendovi, kvalitet i funkcionalnost uređenja prozora. U ovom blogu deli svoje favorite iz asortimana sa nama.

“Ove sezone fokusirali smo se na dodavanje zavesa od lagane i prozračne tkanine u naš asortiman”, kaže Ane Mete i nastavlja: “Ove lagane zavese savršeno se uklapaju u ovo godišnje doba, a zavese u svetlijim nijansama obično će imati mesto u domu duži period, jer boje mogu brzo da dosade.”

ABRAUR prljavo bele zavese

Polu-providne bele zavesena prozorima u dnevnoj sobi

 

“ABRAUR zavesa je jedna od novih svetlijih zavesa koje uvodimo ove sezone. Zavesa je gotovo bele boje i ima diskretne, blago nasumične pruge u tkanini, što joj daje jako lep izgled.”

ABRAUR se može staviti i na šinu i na garnišnu i lako se može skratiti peglom, krpom i uključenom trakom.

Pronađite još saveta za izbor zavesa.

LYR zavese prirodnog izgleda

Providne zavese od lana i poliestera


“Još jedan trend koji je prisutan jesu zavese prirodnog izgleda. Zavesa koja se uklapa u ovaj trend jeste naša zavesa LYR koja je izrađena od lana i poliestera. Lan daje tkanini lepu prirodnu strukturu, a uzorak rupa joj istovremeno daje ženstveni izgled.”

NESVATN guste zavese

Zavese boje peska u skandinavskoj trpezariji


“Moram spomenuti i našu popularnu gustu zavesu NESVATN. Omiljena je kod naših kupaca i razumem zašto. Zavesa je izrađena od lepog kvalitetnog šenila i dolazi u prekrasnoj bež i tamnoplavoj boji. To je gusta zavesa koja blokira većinu sunčeve svetlosti i znatiželjnih očiju – a da nije zavesa za zamračivanje”, kaže Ane Mete dok idemo na njen poslednji favorit.

BOLGA roletne za zamračivanje

Bele roletne za zamračivanje i bež lagana zavesa na prozoru


“Ako ste u potrazi za zavesama ili roletnama koje u potpunosti blokiraju sunčevu svetlost, onda bih preporučila našu rolo zavesu za zamračivanje BOLGA. Jednostavan dizajn čini je dobrom opcijom za većinu domova, a cena odgovara većini budžeta. Savršeno za spavaću sobu ili dnevni boravak u kombinaciji sa na primer ABRAUR zavesom.”

BOLGA se može očistiti vodom, a širina se može prilagođavati.

Pročitajte naš vodič za čišćenje zavesa i roletni.

Saznajte više

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Istaknute lampe novog asortimana

6 povoljnih ideja za moderan dnevni boravak

Izbor i postavljanje zavesa i rolo zavesa

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.