Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Lounge stolica, klupa i stočić sa točkićima

Kako dekorisati balkon i manju terasu

Istina je da svako ima svoj način za uživanje u letu. Bez obzira na to da li imate prostrano dvorište ili malu terasu, pametno uređenje pomoći će vam da svoj prostor na otvorenom pretvorite u lep i funkcionalan prostor.

Uz pomoć ovih 5 saveta za uređenje manje terase ili balkona možete stvoriti prijatan i privlačan prostor koji je savršen za uživanje u letnjim trenucima.

1. Birajte višenamenski nameštaj

Kada je prostor ograničen, promislite kako nameštaj možete koristiti na više načina. Na primer, tabure može biti i stolica i mali sto.

Balkon sa lounge stolicom i baštenskom klupom
Klupa UGILT Š130xDub35 tvrdo drvo
9000,- din/kom
16999,- /kom
UŠTEDA 47%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Još jedan dobar komad višenamenskog nameštaja je baštenska klupa. Koristite je kao 2 do 3 mesta za sedenje, kao kombinaciju stola i mesta za sedenje ili samo kao udobno mesto na koje možete podići noge.

Jedna velika prednost manjih prostora na otvorenom je da je na njima jako lako stvoriti prijatnu atmosferu. Stvorite tu udobnost tako što ćete na klupu dodati nekoliko biljaka i fenjera.


Klupu možete koristiti i kao sto za doručak.

2. Razmislite o tome kako koristite svoj balkon

Razmislite o tome kako provodite većinu vremena na svom balonu i zatim odredite prioritete. Da imate prostranu terasu, bilo bi dovoljno mesta za baštensku garnituru, baštenski set i možda roštilj.

Međutim, budući da to nije slučaj, razmislite o tome kako koristite prostor. Volite da pozovete ljude na večeru kod sebe? Više volite da uživate sami uz knjigu i čašu vina?

Ili želite da uzgajate svoje začinske biljke i povrće? Sva tri scenarija su realna na većini balkona - ali ne u isto vreme.

Balkon sa drveno crnom lounge stolicom i zelene biljke
Lounge stolica UGILT tvrdo drvo
15000,- din/kom
32999,- /kom
UŠTEDA 55%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Odabirom kombinacije klupe i lounge stolice imate prostor za sedenje za 3-4 osobe, a ujedno je vrlo prijatno rešenje i kada ste sami.

Želite onu prijatnu, letnju atmosferu na svom balkonu? Dodajte puno biljaka koje će vam pružiti senku i atmosferu kao da ste u prirodi. Dodajte na stolicu i klupu jastuke i lagane prekrivače – super udobno i super ušuškano.

3. Dodajte funkcionalno rešenje za odlaganje

Barska kolica su fleksibilno rešenje za balkon. Lako se pomeraju i mogu se koristiti kao sto za grickalice ili - možete stvoriti malu baštu na nekoliko nivoa sa biljkama različitih veličina.

Balkon sa kolicima sa fenjerima, činijama i biljkama
Kolica UGILT Š52xD89 tvrdo drvo
12500,- din/kom
24999,- /kom
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Barska kolica se takođe mogu koristiti kao prostor za odlaganje za ono što svakodnevno koristite na balkonu, na primer posuđe, kremu za sunčanje, knjige, kanticu za zalivanje i tako dalje.


Još jedno dobro rešenje za odlaganje je klupa sa ugrađenim prostorom za skladištenje.

4. Kreirajte zelenu oazu

Opremite svoj balkon saksijama ispunjenim bujnim biljkama kako biste stvorili osećaj prirode oko vas. Dodajte malo začinskog bilja kako bi vaš balkon mirisao jednako dobro kao što izgleda.

Baštenska saksija sa zelenom biljkom na baštenskoj klupi


 Kreirajte ušuškanu, trendi atmosferu saksijama različitih veličina i oblika. Ispunite ih zelenim biljkama i šarenim cvećem.

Balkon ukrašen zelenim biljkama različitih veličina

Korpe nisu samo pametno mesto za odlaganje jastuka i ćebadi, već mogu poslužiti i kao saksije odlične strukture i lepih boja. Ne zaboravite da stavite tanjirić ispod saksije.

5. Dodajte tekstil i korpe za još veću udobnost

Želite li da se na vašem balkonu ili terasi osećate jednako kao i u ostatku svog doma? Uzmite primer iz svoje sobe i otkrijte sami kako balkonu dodati taj lični pečat.

Lounge stolica sa narandžastim štepanim ćebetom
Štepano ćebe VALMUE 130x180 narandžasta
1500,- din/kom
4499,- /kom
UŠTEDA 67%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Pogledajte sve različite tekstile koje imate u svojoj dnevnoj sobi, npr. prekrivače, jastuke, ćebad i udoban nameštaj i ponovo kreirajte sličan stil na svom balkonu i teško ćete se odvojiti od njega.

Balkon sa drvenim podom i zelenim i beš jastukom

 

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom