Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Nova kolekcija Nordic Mood za vašu spavaću sobu

Uredite spavaću sobu u stilu Nordic Mood

Datum:

U ovo doba godine neki od nas čeznu za hladnijim danima nakon dugog, vrućeg leta. SA našom novom kolekcijom Nordic Mood, JYSK dočekuje prve dane jeseni sa proizvodima koji stvaraju mirnu i opuštajuću atmosferu koja odiše kontemplacijom u vašoj spavaćoj sobi. Nova kolekcija Nordic Mood podstiče vas da ostanete u krevetu i prepustite se sanjarenju.

U ovom izdanju kolekcija se usresređuje na tekstil, poput udobne posteljine, mekih tepiha, lepih jastuka i toplih ćebadi. 


Međutim, naći ćete i moderan stočić i lepu kutiju svetlih boja. Lepeza boja sadrži nijanse plave i sive, sve mat-tonirane, stvarajući skladan dizajn enterijera koji vas poziva da se opustite nakon dugog, napornog dana.Proizvodi se međusobno dopunjuju, ali takođ koji komad ili dva možete lako uklopiti u postojeći dizajn enterijera.

Artikli u novoj kolekciji Nordic Mood izloženi su na posebno označenom području u našim prodavnicama da biste se lakše inspirisali. Jako nam se sviđa način na koji se proizvodi dopunjuju i uklapaju u okolinu!

Proizvodi su dostupni u JYSK webshopu i prodavnicama od 29. avgusta 2018. godine.


Činjenice o NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš vešti tim Range & Design pomno bira artikle za najnoviju i trendy kolekciju proizvoda po imenu Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je ograničeno vreme u JYSKu.