Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Polica za knjige u pozadini trpezarijskog stola sa vazom i stolicom

5 koraka: Kako do unikatnog doma

Želite dom koji je uređen na potpuno jedinstven način i koji oslikava vašu ličnost? Uz pravu pripremu i fokus na detalje, vaš dnevni boravak može postati prava mala oaza mira i opuštanja.

Retko se zapitamo šta bismo zapravo želeli u svom domu. Ako želite da otkrijete svoj lični stil, pogledajte ovaj spisak ideja i stvari koje treba uzeti u obzir:

1. Shvatite šta vam se sviđa

Kako biste istražili sopstveni ukus, napravite tablu (bilo fizičku ili digitalnu), posvećenu stilu. Koristite je za prikupljanje slika različitih enterijera koji vam se stvarno sviđaju. Svakako pregledajte šta ste dodali i jednostavno zamenite bilo koju sliku novom ako se predomislite.

Polica sa vazom, činijom, kutijama za odlaganje i drugim dekorativnim proizvodima
Vaza SOFUS Ø21xV21cm bela/braon
1850,- din/kom
2499,- /kom
UŠTEDA 26%


Tabla od plute ili bela tabla su idealne. Slike možete pronaći na društvenim mrežama, u časopisima, dodati razglednice ili fotografije ili čak uzorke boja i komade tkanina. Vremenom ćete primetiti kako se vaš lični stil razvija.

2. Izaberite odgovarajuće boje

Boje su osnovni način da odrazite svoju ličnost. Kombinacija toplih ili hladnih boja može stvoriti hrabar, veseo izgled. Neutralni tonovi poput sive, tamnoplave, bež ili bele odličan su izbor za kohezivan, harmoničan izgled. Kombinovanje različitih boja super je način za stvaranje dinamičnog, ali opuštenog osećaja.

3. Odlučite se za središnji komad

Pronađite jedan predmet, poput činije, lampe, postera ili vaze koji jednostavno obožavate. Koristite taj predmet kao okosnicu za kreiranje dizajna oko njega i stilizujte ostatak prostorije na osnovu tog jednog komada. Možda je visoka, okrugla, šarena ili pletena vaza vaš izbor broj jedan? Pogledajte naš vodič za izbor odgovarajuće vaze za cveće.

Činija od kamenine u bež i terakota boji
Činija CHRIS Ø21xV16cm prlj.roze
1650,- din/kom
2199,- /kom
UŠTEDA 25%


Uz središnji komad, imate nešto u čemu istinski uživate kao temelj drugih ideja za svoj dom.

Staklena vaza na žutoj trpezarijskoj stolici
Vaza GERD Ø20xV24cm prov.
850,- din/kom
1699,- /kom
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Trp. stolica JONSTRUP kari/tam. hrast
4500,- din/kom
5999,- /kom
UŠTEDA 25%
Samo onlajn

4. Počnite polako - krenite od jedne površine

Odlučite se za mali deo prostora u svom domu – zidnu policu, vrh komode ili ugao dnevnog boravka. Sakupite nekoliko stvari koje vam se baš sviđaju, poput stone lampe od ratana, ukrasne vaze i uokvirene fotografije i rasporedite ih u lep kutak koji vas stalno čini srećnim.

Stona lampa od ratana sa bež abažurom
Stona lampa HELMER Ø17xV32cm natur
2500,- din/kom
3299,- /kom
UŠTEDA 24%


Dizajniranje jedne male površine manje je zahtevno od uređenja cele prostorije, a pomaže vam da shvatite šta vam se sviđa i koji je vaš lični stil.

5. Posetite JYSK i pronađite svoj lični stil

Svratite do najbliže JYSK prodavnice i istražite naše brojne trendi proizvode. Sigurno ćete naći nešto što se uklapa u vaš stil i ukus. 

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

Kako čistiti zavese i roletne?