Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Velika vaza, podna vaza i staklena vaza

Izaberite odgovarajuću vazu za cveće

Vaze pune cveća su prelepe i zaista mogu da pretvore kuću u dom. Zajedno sa biljkama u saksijama, dodaju život vašem enterijeru, ali cveće je ipak malo više dekorativno.

Počastite se cvećem s vremena na vreme ili malo olakšajte stvari i nabavite veštačko cveće koje ne zahteva održavanje i koje je dugoročno povoljnije.

Kada tražite najbolju vazu za svoj dom, možete birati između različitih vrsta. Iskoristite i primenite njihove prednosti pomoću ovog bloga.

Neprovidna ili staklena vaza

Providna vaza laganog je izgleda i naglašava život koji sveže cveće donosi u sobu.

Staklena vaza na baštenskom stolu


Sa druge strane, neprovidna vaza vrlo je praktična. Ne morate da brinete da li će voda kondenzovati i ostavljati tragove ili da li ste uklonili naslage kamenca koji su završili na unutrašnjosti vaze.

Visoka ili mala vaza?

Ako tražite podnu vazu, odaberite visoku, najmanje 30 cm, uočljivog izgleda. Tako je nećete sučajno srušiti i saplesti se o nju.

Zelena podna vaza i korpa sa jastukom
Korpa ARE Ø34xV37cm natur
2000,- din/kom
2499,- /kom
UŠTEDA 20%


Ako je vaza koju tražite namenjena stolu ili polici, možete odabrati nižu i nežniju varijantu. Posebno za trpezarijski sto biste verovatno voleli manju vazu, tako da tokom večere možete uspostaviti kontakt očima sa svojom porodicom ili gostima.

Oblik otvora vaze

Dostupne su velike vaze sa malim otvorom, male sa širokim otvorom - i obrnuto. Dobro je razmotriti koje cveće želite držati u vazi. Ako vam se sviđa samo jedan cvet ili dva, ili lepa grana, pronađite onaj sa malim otvorom. Ako vaza ima široki otvor, nekoliko cvetova izgledaće pomalo tužno.


Ako, pak, imate veliki buket, može biti izazov rasporediti ga u vazu malog otvora.

Boja i stil

Ne treba brinuti da će prekrasna vaza izrazitog stila zaseniti buket cveća. Cveće ima način privlačenja pažnje. Skulpturalna vaza može sama po sebi biti prelep ukras, bez ikakvog cveća.


Što se tiče cveća, njihova okolina se obično podudara sa njima ili ih nadopunjuje, tako da boja vaze nije toliko važna. Sa cvećem nema načina da to bude pogrešno.

Saznajte više

Kako čistiti zavese i roletne?

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu