Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Kuhinja-trpezarija, jastuci na fotelji, prošiveno ćebe i slika Sare Hojgard Rasmusen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Dekoracija

TAGOVI: ukrasni jastuci, uredjenje doma, dekoracije, prekrivač

Ako volite mekane i udobne detalje, Sara Hojgard Rasmusen ima neke poslastice za vas. Sara je naša Menadžerka kategorije kućnog tekstila i pitali smo je za njene favorite među novitetima. “Izabrala sam tepih od jute, štepano ćebe i jedan od naših klasičnih ukrasnih jastuka koji dodaju ličnost vašem domu”.

Karirani ukrasni jastuci VALERIANA

Sivi, prljavo beli i karirani jastuk na fotelji


“Dodali smo dva nova karirana jastuka u elegantnu kolekciju jastuka VALERIANA”, kaže Sara. “Jastuci su klasičnog izgleda, ali sa retro zaokretom. Sviđa mi se kako suptilno dodaju boju enterijeru.” Jastuci VALERIANA imaju presvlaku od 70% pamuka i 30% lana, te punjenje od perja što ih čini izrazito udobnim.

Tepih od jute SOLSIKKE

Tepih od jute ispod trpezarijskog stola u kuhinji


"SOLSIKKE je vrlo izdržljiv tepih od jute", kaže Sara o svom sledećem favoritu iz asortimana. „Rustikalni izgled stvara lep kontrast sa različitim vrstama enterijera: romantičnim, klasičnim ili modernim. Boja je prirodna, neobojena i neizbeljena pa podseća na jednostavnija vremena. Koristim ga na svojoj natkrivenoj terasi da naglasim osećaj doma.” Tepih SOLSIKKE izrađen je od biljnih vlakana i ručno je tkan.

Štep-ćebe SKOVSTJERNE

Šareno štepano ćebe na sivoj garnituri


“SKOVSTJERNE je prošiveno ćebe koja me stvarno vraća u prošlost”, nastavlja Sara. “Ujedno je i super moderno i starinsko - zbog različitih šarenih uzoraka. Smatram da je balans između crvenih i plavih tonova delikatno podešen. Prošiveno ćebe može biti lep dodatak modernom dekoru”, završava ona.