Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja |

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Spavaća soba sa bež prekrivačem i jastucima za naslon i slika Sare Hojgard Rasmusen

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša Menadžerka kategorije Sara Hojgard Rasmusen sa nama deli svoje favorite i priču iza njih. “Želim da istaknem tri različita proizvoda koji odražavaju uvek prisutnu lepotu prirode. Svi imaju smiren - moglo bi se čak reći i utešan izgled, koji smatram da svi danas cenimo,” kaže Sara pre nego što nastavi sa detaljnim opisom svojih favorita.

Ukrasne jastučnice GULDREGN


GULDREGN jastučnice su dostupne u tri različite verzije: plavoj, roze i bež boji. Sve su veličine 50x50 cm i imaju različite uzorke na svakoj strani.

"S GULDREGN jastučnicom dobijate dva jastuka u jednom", kaže Sara sa smeškom. “Ove jastučnice imaju različite uzorke sa svake strane, tako da jedan dan možete koristiti jedan uzorak, a promeniti ga sledećeg dana tako što ćete jednostavno okrenuti jastuk. Možete kombinovati jastučnice različitih boja za živopisan izraz ili se zadovoljiti jednom bojom i svakako stvoriti dinamiku. Ono što je ipak najvažnije jeste da su boje prilično prigušene i u skladu sa skandinavskim izrazom koji u JYSKu volimo. Imaji neki letnji osećaj - opušten i prirodan,” kaže Sara.

Prekrivač i jastuk za leđa DUNHAMMER


DUNHAMMER je dostupan i kao prekrivač i kao jastuk za leđa. Bež je boje sa malim krugovima utisnutim u tkaninu, a ima volane na ivicama.

Prekrivač je dimenzija 220x240 cm i odgovara bračnom krevetu. Jastuk za leđa je veličine 35x75 cm i idealan je za podršku leđima, na primer kada želite da čitate u krevetu.

"Ovo je tako lep dizajn", kaže Sara. „Natur boja prijatna je za oči i za mene stvara prijatnu atmosferu koja nas podstiče da praktikujemo laganiji život i da se ponovo povežemo sa prirodom, našim voljenima i samim sobom. Romantični volani su zaista šlag na torti, zbog čega ćete sigurno zavoleti ovaj prekrivač”, sa smeškom kaže Sara.

Tepih MASKROS 


MASKROS je okrugli tepih za unutrašnje ili spoljašnje korišćenje. Prečnika je 160 cm.

"MASKROS je vrlo svestran tepih", kaže Sara. “Možete ga koristiti i unutra, u dnevnoj sobi ili kuhinji, i na otvorenom - terasi ili balkonu. Zašto ga ne biste postavili ispod baštenske garniture na svojoj terasi i učinili svoju popodnevnu kafu na suncu još malo prijatnijom?” Sara pita sa osmehom pre nego što nastavi: “Možete ga i okrenuti – obe strane izgledaju sjajno – da bi duže trajao. Još jednom, mislim da nas ovaj dizajn podstiče da uživamo u životu okruženi svojim voljenima.”

Saznajte više

Kako čistiti zavese i roletne?

Boja godine 2023.

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana