Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više, samo do 26. marta

Stočić sa staklenom vazom, svećnjakom i skulpturom, kauč od ratana sa jastucima i ćebetom, zelena saksija za cveće i veštačka biljka

Doživite skandinavsku jednostavnost uz Nordic Mood kolekciju

Često su detalji ti koji pomažu da dom izgleda kao usklađen prostor. Ovo je ideja iza određenih JYSKovih novih proizvoda.

Nekoliko proizvoda možete smestiti u razne delove doma, poput mramornog poslužavnika VALDEMAR. Koristite ga u kuhinji za ulje i začine ili u kupatilu za odlaganje kozmetičkih proizvoda. 

Poslužavnik sa belim svećnjakom i posuda sa vazom i skulpturom


Možete dodati i dekoracije, poput svećnjaka HANSE ili ukrasnog poslužavnika JOAR, koji je izrađen od morske trave, u spavaću ili dnevnu sobu.

“HANSE je jedan od naših novih ukrasa, jednostavnog je stila, a u isto vreme ima nekoliko funkcija. Može se koristiti sa svećicom ili većom svećom. Njegova struktura i oblik takođe mu daju elegantan i jednostavan izgled, zbog čega izgleda sjajno i kao samostalan ukras,” kaže Tina Niman, koja je Menadžerka kategorije u JYSKu.

Visoka vaza pored prozorske daske sa poslužavnikom od bambusa i belom saksijom sa veštačkom biljkom


Elegantan izgled ponavlja se u novoj podnoj vazi GUSTAF, koja ima zanimljivu kombinaciju u svojoj strukturi: kombinuje se dizajn sirovog kamenog posuđa i mekog, glaziranog sjaja. Vaza je inspirisana retro stilom koji spaja sirovo i jednostavno u određenoj ravnoteži.

Organski izrazi

Proizvodi su sažeti u organskim oblicima i materijalima. Na primer, bež ukrasni jastuk GRAVMYRT ima zanimljiv, grubi tekstilni uzorak koji se savršeno slaže sa bež ili svetlo smeđim ćebetom TUSENFRYD. Ako više volite boje, dostupan je i u višebojnoj verziji.

Ratan sofa sa bež i žutim jastucima i bež ćebe


Takođe možete uneti boje novim veštačkim biljkama koje se mogu kombinovati sa proizvodima koji ističu organski utisak prirode.

“Viseća saksija za biljke STEFAN izrađena je od morske trave i na moderan način uzdiže vaše biljke. Može se, na primer, kombinovati sa biljkom ASGAR, našom novom veštačkom visećom biljkom,” kaže Tina Niman.

Staklena vaza na stočiću, viseća saksija i zelena saksija


Svoj dom možete dekorisati i vazom SYLVESTER koja svojim organskim oblikom stil doma održava jednostavnim. Možete u nju staviti cvet ili može stajati kao samostalan ukras.

Novi proizvodi u prodaji su od 26. jula u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

 

Saznajte više

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka

Favoriti među zavesama

Sofe za spavanje, sedenje i odlaganje

Boja godine 2023.

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.