Sofe na razvlačenje i garniture sa lenjivcem

Da li povremeno imate goste i važno vam je da imaju gde udobno da se smeste, ili neko od ukućana spava u dnevnom boravku? Kauči, fotelje na razvlačenje i garniture sa lenjivcem se lako mogu pretvoriti u krevet za spavanje kada se za tim javi potreba. Fotelje na razvlačenje su odlično rešenje ukoliko nemate dovoljno slobodnog prostora ili vam je potrebno mesto samo za jednu osobu kao dodatak u dečjoj sobi ili dnevnom boravku. Garniture sa lenjivcem mogu biti idealno rešenje za vašu dnevnu sobu. Obezbeđuju dovoljno mesta za sedenje, druženje i gledanje filmova, a lako se mogu pretvoriti u krevet tokom noći. Ukoliko nemate dovoljno mesta za garnituru sa lenjivcem, kauči na razvlačenje takođe mogu biti dobro rešenje koje će biti u skladu sa vašim potrebama. Istražite našu ponudu!

27 proizvoda

Sofe na razvlačenje

FALSLEVKauč FALSLEV siva
30000,- din/kom
39999,- /kom
SAHLUgaona garnitura SAHL tamno siva
95000,- din/kom
119999,- /kom

Jedinstveni dizajn i funkcionalnost sofa na razvlačenje

JYSK posvećuje pažnju svakom detalju prilikom dizajniranja sofa na razvlačenje. Naše garniture dolaze u različitim bojama i stilovima. Napravljene od kvalitetne tkanine, sa udobnim lenjivcem, lako se pretvaraju u krevet. Sedište i naslon su napravljeni od meke pene, a dodatan prostor za odlaganje i opcija izbora levog ili desnog ugaonog dela dodatno doprinose praktičnosti. Dimenzije površine za spavanje razlikuju se u zavisnosti od modela, dok su nogice dostupne u raznim materijalima, uključujući masivno drvo i metal. Ova kombinacija funkcionalnosti i stila čini ih savršenim dodatkom za svaki dom.

Briga i održavanje vaše garniture na razvlačenje

Da bi vaš kauč, fotelja ili garnitura sa lenjivcem na razvlačenje zadržali prvobitni izgled, bitno ih je redovno održavati. Za čišćenje tkanine koristite vlažnu krpu i blagi deterdžent, a za teže mrlje preporučujemo profesionalno čišćenje. Redovno usisavanje će ukloniti prašinu i mrvice. Svaka sofa dolazi sa detaljnim uputstvom za montažu koje olakšava postavljanje i pruža korisne savete za održavanje. Pravilnim održavanjem, vaša sofa će zadržati svoj izgled i funkcionalnost godinama. Osim čišćenja, važno je i redovno pregledati mehanizam za razvlačenje kako bi se osigurala njegova besprekorna funkcija. Takođe, povremeno proverite i nogice i spojeve da biste osigurali stabilnost i sigurnost sofe.