Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

VAŠE OMILJENO MESTO

Zbog svoje kompaktne veličine mali sto sa stolicama odlično je rešenje za male balkone i terase, ali se lako mogu uklopiti i u veći prostor ili baštu. Sto za kafu sa dve stolice stvoriće prijatno okruženje za miran doručak ili popodnevnu kafu za dvoje. Postavite ga u hladu ispod drveta, u mirnom uglu terase ili na mestu na kom možete da uhvatite poslednje zrake sunca predveče.

MALI BALKONI SA MNOGO PROSTORA

Kada opremate balkon sa nameštajem, razmislite o tome kako želite da je koristite. Da li je to produžetak trpezarije? Izaberite mali sto sa stolicama sa savijajućim ili složivim stolicama. Ako želite dnevnu sobu na otvorenom, možete da spojite baštensku stolicu sa uklapajućim stolovima. Takođe, ukoliko vam je potreban dodatni prostor za odlaganje, kutije za jastuke su odlične, a manje kutije za jastuke možete da koristite i kao klupe. 
Ako izaberete  balkonski nameštaj od materijala otpornih na atmosferske uticaje, kao što su aluminijum, poliratan ili pleteni nameštaj, možete da ga ostavite na terasi tokom cele godine, čak i tokom zime.

MALI I NEODOLJIVI PROSTORI

Ne dopustite da vas veličina terase spreči da stvorite posebnu prijatnu atmosferu i uživate u letnjim večerima. Čak i ako imate malu terasu, možete je  pretvorite u primamljiv prostor na otvorenom koji je savršen za opuštanje.
Spojite jedan baštenski model sa minimalističnim pomoćnim stolom da biste dobili tradicionalni i opušteni stil ili izaberite laganu baštensku stolicu sa prenosivim pomoćnim stolom da biste dobili prostoran i fleksibilan stil. Stilizujte ga ukrasnim jastucima, ćebadima, fenjerima i biljkama da biste stvorili prostor na otvorenom kom ne možete da odolite.

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard