Baštenski setovi - za svačiji ukus

Baštenske garniture i setovi čekaju vas u JYSKu. Leto je sinonim za duge dane provedene na otvorenom, a omiljeno mesto za uživanje svakako jesu baštenske garniture i setovi. Ukoliko razmišljate o kupovini nove baštenske garniture, u JYSKu možete pronaći različite modele od kvalitetnih materijala, kao što su drvo, aluminijum, čelik ili plastika. Kako bi vaša garnitura ostala uredna i čista, u našem asortimanu čekaju vas i dodaci za negu, uz pomoć kojih ćete lako održavati vašu garnituru. 

Širok izbor baštenskih setova

Ukoliko volite da provodite vreme na otvorenom, bilo sami ili u velikom društvu, potreban vam je udoban baštenski set. Ukoliko imate malu terasu ili balkon, set sa dve stolice je savršen izbor, a uz naše dodatke poput fenjera, lampica i saksija dodatno možete ulepšati taj prostor. Ako imate veći baštenski prostor koji koristite i kao trpezarijski prilikom toplih meseci, sto sa 4 ili 6 stolica može biti idealno rešenje za vas. 

Uklopite baštenski set u svoj prostor na otvorenom

Prilikom izbora baštenskog seta razmislite o trenutnom uređenju vaše bašte ili terase - koje komade nameštaja već imate, da li su vam potrebni dodatni baštenski jastuci  i gde će baštenski set stajati tokom zime. Različiti materijali zahtevaju različito održavanje, pa birajte garnituru od materijala koji vama najviše odgovara.

Takođe razmislite da li vaš baštenski sto treba da bude okrugao, kvadratni ili ovalan. Ako više volite da imate dovoljno prostora za goste, prednost može biti odabir stola sa pločom za izvlačenje i produžetkom.

Ako imate dovoljno prostora na terasi, možete kopirati unutrašnjost svog doma - terasu opremiti baštenskim stolom i stolicama po uzoru na trpezariju, a zatim se možete opustiti u mekanoj i udobnoj garnituri kao u svom dnevnom boravku.