Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Fenjer, solarna lampa, kamin i posuda za vatru u bašti

6 obaveznih baštenskih dodataka

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: baštenski dodaci, bašta

Mislite da ste spremni za leto? Da li ste mislili na sve male ali važne sitnice? U ovom popisu otkrivamo vam 8 skrivenih dragulja koji vam mogu olakšati život na otvorenom, izgledati odlično i učiniti da se osećate još bolje.
 

Lepi baštenski dodaci za vaš život na otvorenom

Podne obloge

Imate li mrlje na podu terase ili je pod počeo da poprima izgled starog? Postavljanje podnih obloga na terasu jednostavno je rešenje koje je i uredno i funcionalno.

Stalak za saksije

Terasa ili balkon bez biljaka? To ne zvuči dobro. Ako vam je na raspolaganju ograničen prostor, rešenje može biti sklopivi sto sa ugrađenom saksijom. Dobićete predivan izgled i prijatnu atmosferu za vašu večeru na otvorenom.

Solarne lampe

Solarne lampe su nekada imale prilično kratkotrajno svetlo, ali ne više! Možete pronaći solarne lampe sa prekrasnim, dugotrajnim svetlom. Jednostavne su za održavanje: jednom kada sunce zasja, pune se, a onda solarne lampe samo čekaju svoj trenutak da zasijaju.

Dobro za vas - i vašu okolinu

Posuda za vatru

Radost zurenja u plamen i uživanje u toplini vatre su neprocenjivi. Možete uživati u trenutku, osećati se bliže prirodi i jednostavno se opustiti uz posudu za vatru.

Tenda

Važno je zaštititi se od sunca, ali suncobran može zauzeti dragocen prostor u bašti. Tenda ne zauzima prostor - sve što je potrebno je da  montirate jednu stranu na zid, a za drvo ili stub možete vezati drugi kraj.

Sklonište za insekte

Možda ne mislite da vam treba još insekata u vašoj bašti, ali zapravo se varate. Ovih godina populacija insekata sve više opada. Budući da se mnoge biljke oslanjaju na oprašivanje insektima, a mnoge ptice se hrane insektima, odlična ideja je da ih pozovete na luksuzni obrok i boravak u vašem prostoru, priuštite im pravi mali hotel. 

 

Iskoristite maksimum svog prostora na otvorenom ovog leta: pročitajte naše savete za kampovanje u dvorištu.