Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Odabrani artikli iz kolekcije Nordic Mood za proleće

Ovog proleća otvorite vrata diskretnom boemskom stilu

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: Nordic mood, uredjenje enterijera

Nakon duge i varljive zime, mnogi od nas žude za osveženjem i lepim vremenom. Pokušavamo sa otvaranjem prozora našeg doma u nadi da će nam strujanje laganog, svežeg vazduha u tome pomoći. A zapravo - trebamo vizuelnu promenu!

Nered u kući, pretrpanost zimskom odećom, umor - svega se želimo rešiti! Verujemo da i vi isto sanjate o čistijem, jednostavnijem izgledu svog enterijera; želimo i vizuelno osetiti ovu prozračnost proleća.

JYSK je 13. 02. 2018. uveo novu kolekciju Nordic Mood za proleće. Sa ovom kolekcijom možete lako dodati jednostavan, elegantan i skandinavski stil u vaše uređenje enterijera.

Kombinacija materijala, oblika i tekstura

Prva ovogodišnja kolekcija ističe neupadljiv boemski stil sa jasnim skandinavskim izrazom. Vrhunski proizvodi kombinuju različite materijale, oblike i teksture.

U novoj kolekciji pronaći ćete svetlo ćebe jednostavnog uzorka sa resicama, jastuk sa strukturiranom površinom, meku veštačku jagnjeću kožu koja stvara toplinu i mekoću u dizajnu - i mnoge druge neverovatne stvari kojima će vaš dom dobiti novi izgled. 
Uskladite jednostavan, svetao tekstil sa tamnom, pletenom korpom da biste stvorili prijatnu atmosferu. Kreirajte luksuzan utisak klasičnim svećnjakom od metala ili finom staklenom vazom sa zlatnim detaljima.Jednostavne boje ovoj kolekciji daju bezvremenski izgled. Naići ćete na tonirane nijanse sive, koje kombinujemo sa prirodnim bojama svetlog drveta i jednim potezom kontrastne boje i visokog sjaja. Fini detalji nalaze se u resicama, mat površinama i jednostavnom uzorku koji zbirci daju čist, ženstveni izgled. Stavite prvi ovogodišnji cvet u vazu, uzmite šolju kafe i omiljeni časopis te uživajte u jednostavnoj, elegantnoj atmosferi oko vas. Sklad i mir tako je očit i poziva vas na opuštanje u sopstvenom domu. 

Zamislite ove proizvode u svom domu

Artikli nove kolekcije Nordic Mooda izloženi su u posebnom području naših prodavnica tako da ih možete videti i zamisliti koji će se dobro uklopiti u vaš dom. Svi su proizvodi dostupni su i online na JYSK.rs.


Ograničeno izdanje

Kolekcija Nordic Mood dostupna je u ograničenom razdoblju. Prvi smo je put kreirali 2015. godine i od tada je postigla velik uspeh u JYSK zemljama. Osvežavamo je svaka tri meseca pomno odabranim proizvodima koji izgledaju fantastično i zajedno i odvojeno.