Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Moguće je duže vreme dostave zbog predstojećih praznika.

Siva baštenska garnitura u uglu dvorišta

Baštenske garniture za sve vremenske uslove

Sada možete sebe poštedeti gnjavaže oko baštenskih jastuka koji su svuda po kući jer pada kiša. Uz baštenski nameštaj otporan na sve vremenske uslove, kao što je to nova siva baštenska garnitura UHRE, ne morate žuriti sa skupljanjem jastuka zbog vremenskih neprilika. UHRE je otporna na sve vremenske uslove, tako da se možete samo zavaliti, uživati u zvuku kišnih kapi i možda pročitati blog o tome kako odabrati baštenske stolice.

Tamno i svetlosiva baštenska garnitura u uglu bašte

UHRE garnitura je dostupna u tamno i svetlo sivoj boji, tako da možete odabrati onu nijansu koja vam se više uklapa u vaše uređenje bašte ili terase. Svetlija verzija je letnjeg izgleda, dok tamno siva izgleda malo ekskluzivnije. Jastuci su fiksni, tako da ih ne morate sklanjati kada počne da pada kiša. Izrađene su od brzosušeće pene koja ne upija vlagu, a struktura garniture je toliko otvorena da kroz nju lako prolaze voda i vazduh.

Baštenske garniture za sve vremenske uslove

Navlaka je vodootporna i suši se brzo, tako da su uslovi za buđ i gljivice loše i na spoljašnjem delu, ali i unutar kauča.  Navlaka je takođe zaštićena od UV zračenja i UHRE dugo zadržava svoju boju. 

  • Ostavite UHRE na otvorenom tokom cele godine. Vaša garnitura biće suva već nakon sat vremena od kiše zbog vodoodbojnih svojstava i prozračne strukture.
  • Uštedite vreme. Navlaka otporna na mrlje i lako se čisti. Sve tvrdoglave mrlje mogu se ukloniti vodom.
  • U UHRE garnituri možete uživati godinama. Navlaka je otporna na UV zračenje - tako da boja neće izbledeti.

Prostor oko UHRE garniture možete ukrasiti saksijama za cveće, fenjerima, jastucima, ćebadima, kako biste stvorili savršeno mesto za uživanje u dugim letnjim danima.

 

Saznajte više

Osvežite svoj dom i baštu veštačkim biljkama

Vodič: Izbor baštenskih saksija

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog baštenskog nameštaja

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.