Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Novogodišnji patuljci i vilenjaci na policama dekorisanim u prazničnom duhu

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji vilenjaci su fantastična stvorenja koja imaju dugu istoriju u skandinavskoj kulturi i sastavni su deo skandinavskog Božića već jako dugo. To je jedan od razloga zašto su moderne verzije tradicionalnih skandinavskih božićnih patuljaka vrlo popularni ukrasi tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Kombinacija veselog, minimalističkog dizajna i toplih božićnih boja čini ih idealnim za ukrašavanje udobnih kutaka u vašem domu, kao što su stočići za kafu ili pomoćni stočići, na prozorskim daskama, pored kamina, pa čak i na ili oko novogodišnje jelke.

Bilo da ih nazivate novogodišnjim patuljcima ili vilenjacima, jedno je sigurno – oni će uneti praznično veselje u vaš dom tokom celog prazničnog perioda.

MUGGLESTEN novogodišnji vilenjak

Novogodišnji vilenjak MUGGLESTEN je moderna verzija tradicionalnog skandinavskog božićnog patuljka. Prijateljski mališan sa velikom kapom, okruglim nosićem i velikom, čupavom sedom bradom, dolazi u dve veličine – većoj verziji visine 31 cm i manjoj verziji visine 17 cm. To znači da ćete uz njega uvek imati savršenu dekoraciju za svoju prozorsku dasku, pomoćni stočić ili neko drugo mesto na kom MUGGLESTEN novogodišnji vilenjak može zračiti svojim prazničnim veseljem.  

Novogodišnji patuljci u dve veličine na prozorskoj dasci
Skandinavski božićni vilenjak sa sedom bradom na ukrašenoj prozorskoj dasci

NABBI novogodišnji vilenjak

Baš kao i MUGGLESTEN, NABBI novogodišnji patuljak ili vilenjak nosi veliki, šiljasti crveni šešir i ima veliku, belu bradu. NABBI je odličan u pronalaženju najboljih mesta za sedenje i opuštanje, odmarajući svoje noge nakon dugih dana prazničnih nestašluka. Kao vaš prijateljski pratilac, on će podići prazničnu atmosferu u vašem domu. 

Skandinavski božićni patuljak na prozorskoj dasci pored velikih crvenih sveća
Skandinavski božićni vilenjak pored veštačke biljke i fenjera

MOLDAVIT novogodišnji vilenjak

MOLDAVIT novogodišnji vilenjak je poput većeg "rođaka" NABBI patuljka. Sa dužim torzom i mnogo dužim nogama uključujući crveno-bele čarape, i on je takođe novogodišnji patuljak koji uživa u opuštanju sedeći po udobnim uglovima vašeg doma. Kao što je to uobičajeno sa novogodišnjim patuljcima i vilenjacima, MOLDAVIT nosi crvenu, šiljastu kapu i ima veliku, belu bradu.  

Božićni patuljak sa velikom bradom, šiljastim crvenim šeširom i čarapama
Božićni vilenjak sa belom bradom, crvenom kapom i crveno-belim čarapama

Novogodišnji irvas i novogodišnji miš

Novogodišnji patuljci nisu jedini važni pratioci za vreme novogodišnjih praznika. Mali pomoćnik Deda Mraza, miš GYLVE, i Deda Mrazovi pouzdani irvasi, JULKLAPP i RAN, takođe imaju važne poslove koje obavljaju. Novogodišnji vilenjaci, patuljci, miševi ili irvasi – svi oni su druželjubivi i mekani saputnici koji će vam praviti društvo tokom novogodišnjih praznika.

Novogodišnji irvasi i novogodišnji miš

Mekani novogodišnji prijatelji poput ovih odličan su način da pojačate prazničnu atmosferu i veselje – međutim, oni nisu jedini. Pronađite još inspiracije i saveta o tome kako da ukrasite svoj dom i napolju i unutra, u pravom duhu praznika. 

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom