Stočići i klub stolovi za dnevnu sobu

Klub stočići i stolovi za dnevnu sobu su idealni za držanje bilo kod predmeta pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što su šoljica kafe i tanjir sa kolačima. U JYSKu imamo širok asortiman stočića i klub stolova uz veliki izbor boja, dizajna i veličina. Možete izabrati praktični sklopivi klub sto od oraha premazanog uljem, sa dodatnim policama za novine i časopise ili modele klub stolova od materijala kao što su bor, hrast staklo i metal. 

Osim što su veoma praktični, ovi stočići su i ključni komad nameštaja u prostoriji. Zato je bitno odabrati stočić koji se uklapa uz tepih i garnituru ili kauč, i na ovaj način će vaša dnevna soba biti zaokružena celina. Umesto jednog stočića, možete odabrati i dva manja koja po potrebi možete lako i premeštati. A ukoliko vam nedostaje mesta za odlaganje u stanu, odaberite klub stočić sa dodatnim nivoom ili policom koji će vam sigurno poslužiti za odlaganje sitnica. 

48 products
  48 products

  Dnevna soba - Klub stočići/stočići

  Odlična ponuda
  Stočić MARKSKEL 60x110 bela/hrast
  11500,- din/kom
  22999,- /kom
  UŠTEDA 50%
  plus
  Stočić RANDERUP Ø47 masl. zel.
  2000,- din/kom
  basic
  Samo u prodavnici
  Stočić JEGIND Ø80 bela/natur
  10000,- din/kom
  12999,- /kom
  UŠTEDA 23%
  basic
  Stočić RY 70x70 hrast
  13500,- din/kom
  16999,- /kom
  UŠTEDA 21%
  gold
  Samo onlajn
  Stočić RY 70x110 hrast
  20000,- din/kom
  24999,- /kom
  UŠTEDA 20%
  gold
  Stočić NORDBY 80x80cm bela
  14999,- din/kom
  plus
  Samo onlajn

  Mali i veliki stočići za kafu

  Veličina stočića često se određuje veličinom dnevne sobe, kao i namena. U manjim sobama ili stanovima okrugli klub sto može biti idealno rešenje. Ne zauzima puno prostora, a i dalje omogućava držanje vaze sa cvećem ili šoljice kafe. Ako vam se baš svidi neki manji stočić, a imate veliku dnevnu sobu, razmislite o kombinovanju nekoliko stočića. Ovo će prostoru dati živahan i moderan izgled i istovremeno će olakšati svima da dođu do svog pića i grickalica.

  Veliki stočići imaju svoje prednosti - imaju dodatnu policu ili fioke za odlaganje sitnica. Takođe, veći stočić obezbeđuje dovoljno prostora za društvene igre i kartanje.

  Za koju god veličinu da se odlučite, JYSK ima odličnu ponudu klub stolova - pronađite svoje favorite.