Klub stolovi za dnevnu sobu

Klub stolovi i stočići za dnevnu sobu su idealni za držanje bilo kod predmeta pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što su šoljica kafe i tanjir sa kolačima. U JYSKu imamo širok asortiman stočića uz veliki izbor boja, dizajna i veličina. Možete izabrati praktični sklopivi klub sto od oraha premazanog uljem, sa dodatnim policama za novine i časopise ili modele klub stolova od materijala kao što su bor, hrast staklo i metal. 

Osim što su veoma praktični, ovi stočići su i ključni komad nameštaja u prostoriji. Zato je bitno odabrati stočić koji se uklapa uz tepih i garnituru ili kauč, i na ovaj način će vaša dnevna soba biti zaokružena celina. Umesto jednog stočića, možete odabrati i dva manja koja po potrebi možete lako i premeštati. A ukoliko vam nedostaje mesta za odlaganje u stanu, odaberite klub stočić sa dodatnim nivoom ili policom koji će vam sigurno poslužiti za odlaganje sitnica. 

  Dnevna soba - Klub stočići/stočići

  Stočić HORNSYLD Ø42 siva
  2250,- din/kom
  3699,- /kom
  UŠTEDA 39%
  basic
  Samo u prodavnici
  Stočić SHINE 40x40 siva/hrom
  2500,- din/kom
  4999,- /kom
  UŠTEDA 50%
  basic
  Samo u prodavnici
  Stočić GALTEN Ø75 bela
  5000,- din/kom
  6499,- /kom
  UŠTEDA 23%
  plus
  Samo u prodavnici
  Stočić NORDBY 80x80cm bela
  11999,- din/kom
  plus
  Samo onlajn

  Mali i veliki stočići za kafu

  Veličina stočića često se određuje veličinom dnevne sobe, kao i namena. U manjim sobama ili stanovima okrugli klub sto može biti idealno rešenje. Ne zauzima puno prostora, a i dalje omogućava držanje vaze sa cvećem ili šoljice kafe. Ako vam se baš svidi neki manji stočić, a imate veliku dnevnu sobu, razmislite o kombinovanju nekoliko stočića. Ovo će prostoru dati živahan i moderan izgled i istovremeno će olakšati svima da dođu do svog pića i grickalica.

  Veliki stočići imaju svoje prednosti - imaju dodatnu policu ili fioke za odlaganje sitnica. Takođe, veći stočić obezbeđuje dovoljno prostora za društvene igre i kartanje.

  Za koju god veličinu da se odlučite, JYSK ima odličnu ponudu klub stolova - pronađite svoje favorite.