Stočići i klub stolovi za dnevnu sobu

Klub stočići i stolovi za dnevnu sobu su idealni za držanje bilo kog predmeta pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što su šoljica kafe i tanjir sa kolačima. U JYSKu imamo širok asortiman stočića i klub stolova uz veliki izbor boja, dizajna i veličina. Možete izabrati praktični sklopivi klub sto od oraha premazanog uljem, sa dodatnim policama za novine i časopise ili modele klub stolova od materijala kao što su bor, hrast staklo i metal. 

Osim što su veoma praktični, ovi stočići su i ključni komad nameštaja u prostoriji. Zato je bitno odabrati stočić koji se uklapa uz tepih i garnituru ili kauč, i na ovaj način će vaša dnevna soba biti zaokružena celina. Umesto jednog stočića, možete odabrati i dva manja koja po potrebi možete lako i premeštati. A ukoliko vam nedostaje mesta za odlaganje u stanu, odaberite klub stočić sa dodatnim nivoom ili policom koji će vam sigurno poslužiti za odlaganje sitnica. 

50 proizvodi
  50 proizvodi

  Klub stočići/stočići

  Stočić DOKKEDAL D115 beton siva
  7000,- din/kom
  11999,- /kom
  Odlična ponuda
  UŠTEDA 42%
  Stočić MARKSKEL 60x110 bela/hrast
  10000,- din/kom
  19999,- /kom
  Odlična ponuda
  UŠTEDA 50%
  Stočić HORNSYLD Ø42 pep. breskva
  2500,- din/kom
  3250,- /kom
  UŠTEDA 23%
  Samo u prodavnici
  Stočić KALVEHAVE Ø55 hrast
  5000,- din/kom
  6999,- /kom
  UŠTEDA 29%
  Samo onlajn
  Stočić TEBSTRUP 60x60 hrast/crna
  6500,- din/kom
  8999,- /kom
  UŠTEDA 28%
  Samo u prodavnici

  Mali i veliki stočići za kafu

  Veličina dnevne sobe često određuje veličinu stočića, kao i namena. U manjim sobama ili stanovima okrugli klub sto može biti idealno rešenje. Ne zauzima puno prostora, a i dalje omogućava držanje vaze sa cvećem ili šoljice kafe. Ako vam se baš svidi neki manji stočić, a imate veliku dnevnu sobu, razmislite o kombinovanju nekoliko stočića. Ovo će prostoru dati živahan i moderan izgled i istovremeno će olakšati svima da dođu do svog pića i grickalica.

  Veliki stočići imaju svoje prednosti - imaju dodatnu policu ili fioke za odlaganje sitnica. Takođe, veći stočić obezbeđuje dovoljno prostora za društvene igre i kartanje.

  Za koju god veličinu da se odlučite, JYSK ima odličnu ponudu klub stolova - pronađite svoje favorite.