PVC stolnjaci

PVC stolnjaci su više od prostog prekrivača za vaš sto. Oni su deo enterijera, štite površine i čine svaku priliku posebnom. U JYSKu nudimo različite boje i dezene koji će se uklopiti u svaki dom. Osim toga, ovi stolnjaci su otporni na vlagu i jednostavni za održavanje, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Oni su praktičan izbor za vaš prostor. PVC materijal je i ekonomičan i dugotrajan, što znači da će vaša investicija biti pametna na duge staze. Sa različitim veličinama i dezenima, PVC stolnjaci su savršen dodatak za unapređenje vašeg životnog prostora.

Zašto su PVC stolnjaci bitni

PVC stolnjaci imaju niz prednosti koje ih čine neizostavnim u svakoj kuhinji ili trpezariji. Oni ne samo da čuvaju vaš sto od ogrebotina i mrlja, već i služe kao estetski dodatak. Kada birate PVC stolnjak, razmislite o dezenima koji će se slagati s ostatkom vašeg enterijera. Osim toga, PVC stolnjaci su odlični za proslave, jer su lako perivi i brzo se suše. Takođe, mogu biti korisni kao podloge za razne vrste igara i aktivnosti za decu.

Karakteristike JYSKovih PVC stolnjaka

U našoj ponudi možete pronaći PVC stolnjake u mnogo boja kao što su bela, siva, i zelena. Posebno su popularni naši cvetni dezeni i bezbojni stolnjaci koji štite sto zadržavajući njegov prirodni izgled i boju vidljivu svima. Svi stolnjaci su veličine 140 cm, što je idealno za većinu stolova. Naši PVC materijali su izuzetno izdržljivi i laki za održavanje. Zbog svoje izdržljivosti, naši stolnjaci su savršeni za spoljašnju upotrebu, kao što su roštilji ili porodični piknici. Oni su takođe otporni na vlagu, što ih čini praktičnim za upotrebu u različitim uslovima.

Uputstva i saveti za održavanje

PVC stolnjaci su prilično jednostavni za održavanje. Dovoljno je prebrisati ih vlažnom krpom da biste uklonili svakodnevne mrlje. Za ozbiljnije mrlje, preporučuje se pranje u mlakoj vodi sa blagim deterdžentom. Izbegavajte korišćenje agresivnih hemijskih čistača kako ne biste oštetili površinu. Jednostavni su za čuvanje; samo ih savijte i odložite u ormar ili fioku. Osim toga, imaju i dug vek trajanja, što znači da ćete imati dugotrajno rešenje za vaš sto. Ako želite da očuvate boje i dezen, najbolje je da ih skladištite na tamnom i suvom mestu.