Stolnjaci: više od ukrasa za sto

Stolnjaci u JYSKu nude više od estetske dopune vašem stolu. Oni su i praktičan dodatak koji može unaprediti kako kuhinju, tako i trpezariju. U našem asortimanu pronaći ćete modele za svaku priliku, od proslava do običnih radnih dana. Ne zaboravite da pogledate i naše podmetačenadstolnjake koji mogu dodatno obogatiti vaš prostor. Naši stolnjaci su dostupni u raznim dimenzijama i materijalima, osmišljeni da zadovolje vaše potrebe.

Kako stolnjaci obogaćuju prostor

Stolnjaci imaju mnoge funkcije. Oni štite sto od ogrebotina i mrlja, i mogu uneti novi život u vašu trpezariju ili kuhinju. Pored svakodnevne upotrebe, stolnjaci se često koriste i za posebne događaje kao što su rođendani ili praznici. Zanimljivi dezeni mogu napraviti pravu atmosferu, dok će elegantni stolnjaci u neutralnim bojama pristajati uz svaku vrstu pokućstva. Osim toga, stolnjaci mogu biti sjajni pokloni za različite prilike. Možete ih koristiti i kao podloge za pvc podmetače, kao i za razne druge dekorativne elemente. Stolnjaci su više od pukog ukrasa; oni su istinska funkcionalna i estetska dopuna vašem domu.

Specifikacije JYSKovih stolnjaka

Naša ponuda uključuje stolnjake u tri veličine od 140x120, 140x220 i 140x240 cm. Boje variraju od bele i bež, do plave, sive i raznih dezena. Stolnjaci su izrađeni od pamuka ili poliestera, čineći ih otpornim na habanje i laim za održavanje. Različite veličine su idealne za različite vrste stolova, bilo da je reč o kružnom, pravougaonom ili kvadratnom stolu. Pored toga, odabir materijala može značajno uticati na opšti utisak prostora. Na primer, pamučni stolnjaci donose toplinu i prirodnost, dok su poliesterni stolnjaci izuzetno otporni na habanje i lako se održavaju. Takođe, boje i materijali su pažljivo odabrani da se uklope u svaki stil i dizajn prostorije.

Održavanje i korisni saveti

Očuvanje stolnjaka je prilično jednostavno. Većina modela se može prati u mašini za pranje veša, ali uvek proverite etiketu za uputstva. Ako je stolnjak napravljen od pamuka, preporučuje se da se pere zasebno. Za stolnjake od poliestera, ručno pranje je najbolje. Pre pranja, uklonite sve ostatke hrane ili mrlje kako biste postigli najbolje rezultate. Kada se stolnjak osuši, možete ga peglati na niskoj temperaturi ako je potrebno, ali to nije neophodno za sve materijale. Osim toga, kvalitetna izrada osigurava da stolnjaci sačuvaju svoj oblik i boju čak i nakon višestrukog pranja. Za najbolje rezultate, pridržavajte se uputstava o održavanju i koristite preporučene deterdžente i postupke.