Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Gelasakis - namešteni apartmani

Odmor sa stilom uz JYSK

U srcu glavnog grada Krete nalaze se novoizgrađeni apartmani Tertsa. Izgradio ih je Gelasakis Touristiki OE, apartmani su vrhunsko odredište za putnike iz celog sveta koji putuju na Kretu kako bi iskusili bogatu i drevnu kulturu.

Kada je trebalo opremiti apartmane, vlasnik Gelasakis Touristiki OE, Sprios Gelasakis, obratio se JYSKu.

Rezultat tog telefonskog poziva bila je sveobuhvatna i ambiciozna saradnja na uređenju, gde će JYSK osigurati krevete, dušeke, noćne ormariće i još mnogo toga za opremanje luksuznih apartmana.
 

Stručnost za unutrašnje i spoljašnje prostore

Svaka stavka, unutrašnja i spoljašnja, pomno je odabrana kako bi se osigurala udobnost i skandinavski stil, odražavajući najveću predanost zadovoljstvu gostiju.

Uz tako sveobuhvatan projekat, komunikacija, ugovori o isporuci i zaposleni sa znanjem ključni su za uspeh. Srećom, vlasnik Spiros Gelasakis napravio je pravi izbor kada je poverovao JYSKu.

“Želeli smo ukrasiti naše novoizgrađene Tertsa Suites u Heraklionu i JYSK je bio sjajan izbor. Naše iskustvo iz vrlo dobrog usmeravanja i komunikacije sa B2B odeljenjem u kombinaciji sa proizvodima sa vrednošću za novac bilo je izvrsno!” Spiros objašnjava.

Luksuz i stil za dobar novac

Opremanje tolikog broja apartmana nameštajem koji ne samo da daje ugođaj doma i kohezije, već i inspiriše goste da se opuste na odmoru, može biti zastrašujući zadatak.

Srećom, JYSK je specijalizovan za jedinstveni, skandinavski stil koji mnoge druge zemlje smatraju privlačnim.

Uz našu veliku ponudu proizvoda, od velikog nameštaja do čak i najmanjih ukrasnih predmeta, uvek ćemo imati nešto za vas i vaš projekat.

Ako želite opremiti sopstvenu kompaniju ili samo želite inspiraciju, slobodno se obratite našem kompetentnom B2B timu. Voleli bismo vam pomoći sa vašim projektom, baš kao što smo pomogli Gelasakisu Touristiki OE.
 


Lana Barković - B2B Manager

Želimo pomoći da vaše iskustvo sa JYSK B2B bude što bolje i kvalitetnije. Dakle, ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili samo želite razgovarati o svom sledećem projektu, tu smo da vam pomognemo!

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem jednog od kanala u nastavku. Radujemo se vašem odgovoru.

Broj telefona: +381 11 6961 716

E-mail: b2b-rs@JYSK.com

Kontakt