Baštenske stolice od masivnog drveta

JYSKove drvene baštenske stolice su izrađene od kvalitetnog prirodnog drveta. Drvo je lep, prirodan materijal koji nikada ne izlazi i mode,  ali zahteva negu u vidu brušenja i podmazivanja kako bi se spriječilo pucanje i isušivanje. Ovakvim održavanjem produžavate vek trajanja vašim baštenskim stolicama. Drvene baštenske stolice iz JYSKa su već ili lakirane ili nauljene, ali dalje održavanje je neophodno kako bi bile otoprnije na vremenske uslove i vetar.

Izaberite između sklopivih stolica, stolica sa podesivim naslonom i stolica koje se mogu slagati jedna u drugu. U izradi naših drvenih baštenskih stolica koristimo drvo eukaliptusa i bagrema. Istražite ponudu na ovoj stranici i pronađite idealne baštenske stolice za vaše eksterijere. 

Nega baštenskog nameštaja od drveta

Kako biste dugo vremena uživali u vašim drvenim baštenskim stolicama, potrebno je da im malo posvetite pažnje kroz redovnu negu i održavanje. Kako bismo vam olakšali ovaj proces, pripremilij smo za vas vodič za održavanje drvenog baštenskog nameštaja. Pogledajte video, pročitajte tekst i vaš baštenski nameštaj će dugo izgledati lepo.