Baštenske stolice - za uživanje u letnjim danima

Baštenske stolice su možda najvažniji komad nameštaja tokom letnjeg perioda, kada veliki deo dana i večeri provodimo napolju, uživajući u čarima lepog vremena. Jedan od sastavnih delova svakog baštenskog nameštaja su stolice, koje su u JYSK asortimanu dostupne u različitim veličinama od kvalitetnih materijala. Bez obzira da li ste u potrazi za kamp stolicom, klasičnom drvenom, stolicom sa naslonom ili stolicom za decu, u našoj ponudi možete pronaći odlične modele po sjajnim cenama i u raznim bojama - cne, žute, zelene, natur, plave, crvene, krem... Ne zaboravite i na baštenske jastuke uz koje će vaše stolice biti još udobnije.

Koji materijal odabrati?

Prilikom odabira baštenskih stolica i stolica za terasu, prednost može biti odabir stolica od materijala koji ne zahtevaju održavanje, poput plastike, petana ili metala. Zajedničko ovim materijalima je da zahtevaju minimalno održavanje - lako se čiste vodom i sapunom, a ostaju uredni bez obzira na vetar i vreme. Ako, pak, više volite predivan izgled drvenog nameštaja, morate biti svesni da zahteva više održavanja, poput podmazivanja. Podmazivanje možete izostaviti ali to znači da će drvo vremenom propadati zbog vremenskih prilika i dobiti sivi i istrošeni izgled.
Pročitajte više o našim preporukama za održavanje drvenog baštenskog nameštaja.

JYSK nudi široku paletu baštenskih stolica od sledećih materijala:

  • Masivno drvo
  • Metal
  • Petan
  • Plastika 

Šarene baštenske stolice za vaš prostor na otvorenom

U JYSK asortimanu možete pronaći baštenske stolice raznih boja - žute, crne, zelene, crvene, plave, natur, bele... Širok izbor boja olakšava pronalaženje idealnog modela stolice za vaš prostor i stil koji vam se dopada. Možete se odlučiti i za šarene jastuke. Ovde pogledajte naš asortiman. Udobni baštenski jastuci učiniće prostor još lepšim i prijatnijim.