Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Novogodišnji pokloni za svačiji džep

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: pokloni, ideje

Tajni Deda Mraz, ili Secret Santa, zabavna je igra razmene poklona unutar kruga porodice, grupe prijatelja ili kolega sa posla. Ideja je jednostavna – imena svih učesnika stavljaju se ‘u šešir’, a potom svako od njih izvlači jedan papirić i postaje Deda Mraz na tajnom zadatku darivanja osobe koju je izvukao. Umotani pokloni dobijaju samo ime osobe za koju je poklon, a kad stigne vreme uručenja poklona, uz veselje koje donosi dobijeni poklon, sliedi i zabava pogađanja ko je tajni Deda Mraz.

U igri Secret Santa uobičajeno je odrediti maksimalan iznos koji svaka osoba može potrošiti za kupovinu poklona, a nezavisno o tome odlučite li tokom praznika organizovati ovaj zabavan krug darivanja ili ne, zasigurno će vam dobro doći ove ideje za novogodišnje poklone koji će se uklopiti u određeni budžet.

Mali znakovi pažnje – novogodišnji pokloni za budžet do 500 dinara

Novogodišnji poklon za dragu osobu ne mora biti velika investicija. Mali znakovi pažnje koji će ulepšati hladne zimske večeri kao što su stakleni svećnjaci u boji ili termo šolja, odlična su ideja. U mali budžet uklopiće se i koristan kuhinjski artikal, kao što su atraktivne činije sa geometrijskim šarama. Drvena ukrasna kutija sa natpisom zasigurno će biti lepo iznenađenje, pogotovo ako je ispunite različitim slatkišima.

Više o artiklima saznajte klikom na plavi znak plusa.

Dekoracije u trendu – pokloni od 500 do 1200 dinara

Znate da osoba kojoj kupujete poklon prati novitete u uređenju enterijera? U tom slučaju za poklon izaberite neku od trendi dekoracija koja će se lako uklopiti u različite stilove uređenja. Trenutno su vrlo popularni peščani satovi kao što je GUNDERSEN, fenjeri većih dimenzija ili dekoracije koje istovremeno mogu poslužiti za različite namene - TORKILD tako može biti postolje za sveće, poslužavnik ili neobičan stalak za nakit.

Mary posteljina u korajnoj boji

 

Da drage uspomene uvek budu tu – kreativni poklon do 1200 dinara

Kako bi ovaj tip poklona zasijao punim sjajem potrebno je uložiti i malo vremena. Pronađite savršen ram ili stalak (inspiraciju potražite niže), a potom izaberite najdraže fotografije i sitnice koje vas vežu za osobu za koju spremate poklon i na taj način ga oplemenite. Pustite mašti na volju i potrudite da personalizujete poklom - sigurni smo da će uz odabrane uspomene sam ram ili stalak koji ste odabrali nakon otvaranja poklona pasti u drugi plan.


Još uvek vam nedostaje ideja? Predlažemo da dodatnu inspiraciju potražite na
našoj stranici. :)