Fenjeri - širok izbor modela za vaš dom

Fenjeri za kuću različitih materijala i boja čekaju vas u JYSKovom širokom asortimanu. Osim što su dekorativan element, svojom svetlošću će uneti posebnu toplinu u enterijer. Jednostavni crni, beli ili pak nešto ekstravagantniji zlatni i srebrni – na vama je izbor! Naše fenjere možete koristiti da ulepšate hodnik, dnevnu sobu ili bilo koji kutak vašeg doma. A ako ste u potrazi za fenjerima za vaš spoljašnji prostor, pogledajte našu ponudu baštenskih fenjera i lampi. 

KAKO DEKORIRATI DOM FENJERIMA

Ukrasni lampioni postavljaju se u prozore, na prozorske daske, na pod ili sto za romantičnu i toplu atmosferu u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, dvorištu, balkonu ili na terasi.

1. Viseći aranžman - okačite fenjere na nekoliko visina te dekorišite visećim biljkama i trakama.

2. Podna dekoracija - istaknite pojedine delove doma prigušenom svetlošću sveće.

3. Praznična atmosfera - fenjerima stvorite posebnu, svečanu atmosferu prilikom praznika ili na važnim svečanostima poput venčanja, krštenja i ostalih većih proslava.

4. Unutrašnja rasveta - nežna i intimna atmosfera u trenu se postiže postavljanjem fenjera sa upaljenim svećama u domu.

Nadalje, ako se odlučite za LED sveće, nećete morate da brinete o plamenu i sigurnosti vas i vaših ukućana. Naši fenjeri su vrlo kvalitetni, dugotrajni te će obogatiti bilo koji prazni kutak vašeg doma i ujedno vizuelno povećati prostoriju.