Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

 

Skandinavski praznični dekor poput jastučica i ćebadi

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Praznici nam stižu! Za mnoge širom sveta – a naravno i u JYSKu – praznici su zaista sinonim za „hygge“. Kako bismo rano dočekali ovogodišnju prazničnu sezonu, nova kolekcija Nordic Mood prikazuje liniju tipičnih skandinavskih božićnih ukrasa koji su must-have.

Nova kolekcija prikazuje bezvremenske elemente tradicionalnog nordijskog Božića kao što su srca, jelke i zvezde, zajedno sa uvek šarmantnim skandinavskim patuljcima sa svojim prepoznatljivim crvenim šeširima. Bogate, sofisticirane nijanse klasične zelene i crvene dopunjuju toplu belu i zemljane tonove, što rezultuje kombinacijom boja koja obuhvata tradicionalni Božić u proslavi radosne nostalgije. Nova praznična kolekcija Nordic Mood biće dostupna od kraja septembra, dajući vam dovoljno vremena da budete potpuno spremni da uživate u verovatno najboljem periodu godine.

Praznične crvene i zelene šolje i dekorativni novogodišnji ukrasi u obliku srca
Ukrasi PYSSEL Š7xD7cm 2kom/p
275,- din/pak
550,- /pak
(137.50 /Komada)
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Kutija za kekse TOMTE Ø18xV22cm bela/crvena
375,- din/kom
750,- /kom
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

Praznična šolja GULLTOP sigurno će doneti malo veselja vašoj prazničnoj sezoni. Ove udobne keramičke šolje, koje podsećaju na klasične emajlirane šolje, dostupne su u živopisnoj crvenoj i tamno zelenoj boji, ukrašene šarmantnim novogodišnjim motivima. Bez obzira da li pijuckate vrući kakao ili svoj omiljeni praznični napitak, GULLTOP šolja će uneti dašak radosti i prazničnog duha u bilo koji topli napitak u kome uživate sa porodicom i prijateljima.

PISSEL ukrasno novogodišnje srce u crvenoj ili zelenoj boji je preokret tradicionalnog skandinavskog pletenog novogodišnjeg srca. Sa svojim ljupkim, zaobljenim oblikom, PISSEL je upečatljiv praznični ukras koji će sigurno učiniti vaš dom malo veselijim.

Novogodišnji patuljak sa crvenom kapicom i novogodišnji crveni svećnjak
Novogodišnji vilenjak MUGGLESTEN V31cm siva
900,- din/kom
1499,- /kom
UŠTEDA 40%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Novogodišnji svećnjak HILDEGUN Š24cm sa 7 LED i tajmerom
650,- din/kom
1599,- /kom
UŠTEDA 59%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

Od keramike i limenih kutija do mekanog, druželjubivog patuljka – MUGGLESTEN ​​je već sada jedan od prazničnih favorita. Nestašni  patuljak dolazi sa poznatim crvenim šeširom i slatkim okruglim nosom. Da li nosi vuneni džemper ili samo ima veliku, čupavu, sedu bradu? To je na vama da odlučite.

Kada je u pitanju tradicionalni skandinavski Božić, svećnjak HILDEGUN je odličan primer modernog shvatanja postojećih tradicija. Njegov minimalistički, geometrijski oblik i LED svetla donose dekoraciju i udobnost u jednoj kombinaciji, omogućavajući vam da osvetlite svoje prozorske daske tokom zimskih praznika.

Udobna dnevna soba sa skandinavskim prazničnim dekoracijama
Ćebe RHIMFAXE 130x170 zelena
1500,- din/kom
3000,- /kom
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha
Veštačko zelenilo u zelenoj vazi sa skandinavskim novogodišnjim dekoracijama
Vaza FELIX Ø19xV35cm zelena
2000,- din/kom
2499,- /kom
UŠTEDA 20%
Samo u prodavnici
Praznični ukrasni jastučići
Ukrasni jastuk LUCIA 35x50 bela
475,- din/kom
800,- /kom
UŠTEDA 41%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Ukrasni jastuk PETALIT 35x50 razni
375,- din/kom
800,- /kom
UŠTEDA 53%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

Nova Nordic Mood  novogodišnja kolekcija uključuje praznične dekorativne komade koji će sigurno uneti duh praznika u vaš dom i najbolje od božićne radosti.

Veštačko zelenilo i skandinavske novogodišnje dekoracije
Vaza FELIX Ø19xV35cm zelena
2000,- din/kom
2499,- /kom
UŠTEDA 20%
Samo u prodavnici
Novogodišnji ukras COVELLIN Š9xD10cm 2kom/p
225,- din/pak
500,- /pak
(112.50 /Komada)
UŠTEDA 55%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

Kao i mnogi drugi artikli u novogodišnjoj Nordic Mood kolekciji, ukrasi COVELLIN takođe slave tradicionalni skandinavski praznični dekor. Sa jednim predmetom u beloj i zlatnoj boji u obliku klasičnog anđela, a drugim u crno-zlatnoj boji u obliku osmokrake zvezde, ovi ukrasi su sjajni primeri kako minimalistička jednostavnost može doneti praznično veselje u vaš dom. Postavite COVELLIN ukrase na svoju novogodišnju jelku, na jeline ili borove grančice ili gde god  mislite da bi mogle da ulepšaju raspoloženje prazničnom radošću.

Svećnjak u obliku zvezde sa svećom i LED keramička jelkica
LED sveća NELLIK V25cm 2kom/p SDP
500,- din/pak
850,- /pak
(250.00 /Komada)
UŠTEDA 41%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

Svećnjak RUTILKVARTS je izrađen u obliku zvezde. Njegova visina i detalji od mesinga daju držaču sveća savremeni izgled dok se i dalje dobro uklapa sa tradicionalnim prazničnim dekorom. RUTILKVARTS savršeno odgovara prazničnim svećama poput NELLIK, LED sveće suptilno ukrašene zlatnim zvezdama. Za prijatniji ambijent, jelkica VILJE sa LED osvetljenjem je savršena za ulepšavanje atmosfere, omogućavajući da se praznična radost proširi u svaki kutak vašeg doma.

Saznajte više

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Ulepšajte svoj dom veselim letnjim bojama