Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

 

Dva mala zidna ormarića sa staklenim vratima i zidnom policom

Favoriti među malim nameštajem

Rike Host je strastvena kada su u pitanju dizajn i kvalitet - dva ključna područja na njenoj poziciji menadžerke asortimana nameštaja za enterijer u JYSKu. Zato smo je pitali za njena tri favorita u našem asortimanu: „Vrlo popularan trend ove sezone su rešenja za odlaganje koja su jednako praktična i dekorativna. Zato želim da istaknem tri komada nameštaja za zidno odlaganje koji odgovaraju ovom trendu. Tri različita rešenja - ali sva sa fokusom na zanimljiv dizajn ”, započinje Rike.

RIBBE i LOOK IN zidni ormarići


“Naš zidni ormarić, RIBE, nova je verzija naše vrlo popularne zidne vitrine TREND od prošle godine. Zbog velike potražnji vratili smo ovaj dekorativan i praktičan ormarić - ali pod novim imenom. RIBE će zasigurno privući pažnju i savršen je za prikazivanje vaših omiljenih predmeta ”, kaže Rike. “Dizajn je super moderan i uklopiće se u većinu domova. Ormarić ima staklo napred i sa strane što mu daje lagan i elegantan izgled. Upotrebite RIBE u kuhinji za izlaganje ukrasnog kuhinjskog posuđa ili u dnevnoj sobi za izlaganje ukrasa - mogućnosti su beskrajne ”, kaže Rike i opisuje svog sledećeg favorita:

Roze zidni ormarić


“Naš drugi zidni ormarić LOOK IN sličan je RIBE ormaru, ali drugačije energije. LOOK IN ima predivnu pepeljasto roze boju koja odmah unosti živost u prostoriju. Savršen je u spavaćoj sobi za izlaganje parfema, nakita i šminke, ali je takođe dobar i kao ukrasan i funkcionalan element u drugim prostorijama. Naši mali zidni ormarići popularni su i lako je shvatiti zašto ”, kaže Rike pre nego što počne sa naglašavanjem karakteristika svog poslednjeg favorita u novom asortimanu JYSKa u okviru malog nameštaja.

KETTINGE ZIDNA POLICA

Zidna polica sa sveskama i svećnjacima


”KETTINGE zidna polica zabavnog je i drugačijeg izgleda. Istaknite, a da ne bude previše ", kaže Rike. “Pokažite svoje omiljene knjige ili je upotrebite za izlaganje svojih vaza ili drugih ukrasnih predmeta. Polica se takođe može koristiti u vašoj kućnoj kancelariji za organizaciju i odlaganje vašeg radnog pribora. Ova polica se sastoji od 6 manjih polica različitih veličina. Svojim jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu bez obzira na stil. ”

 

Saznajte više

Zavese za zamračivanje - odlično rešenje za vaš dom

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu