Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Komode u 2 dimenzije i TV- polica

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

LYNGVIG je kolekcija kvalitetnog hrastovog nameštaja stilskog dizajna kojeg karakteriše elegantna posvećenost detaljima. Naši kupci pokazuju koliko cene naše proizvode ostavljajući lepe komentare na našoj web stranici: Svi LYNGVIG proizvodi imaju najviše ocena sa četiri ili pet zvezdica na JYSKu*.

LYNGVIG kolekcija je dostupna kao TV-police i komode u dve različite veličine, a klizna rolo vrata su njihova prepoznatljiva osobina. Osim toga, svi modeli imaju prelepe zaobljene oblike i neprimetno integrisane ručke. LYNGVIG kolekcija je dostupna u verziji od svetlog i tamnog hrasta. 

Komode u dve veličine

LYNGVIG komode su dostupne u manjoj verziji širine 120 cm i većoj verziji širine 160 cm. Obe su visoke 80 cm i duboke 40 cm. Rolo vrata klize u stranu bez zauzimanja prostora oko komode. Dodatan prostor koji bi bio potreban za otvaranje vrata komode ne morate uzimati u obzir kada pronalazite mesto za LYNGVIG komodu u svojoj dnevnoj sobi.

Komoda sa rolo vratim sa trpezarijskim stolom i stolicama

Ovaj holandski kupac ostavio je ocenu 5 zvezdica na JYSK.nl uz sledeće reči:

“Dobar kvalitet i montirana za sat vremena.”

A izgleda da se i ovaj bugarski kupac slaže da je komoda istovremeno elegantna i jednostavna za sklapanje: 

“[...] Sama, bez pomoći, sastavila sam za jedno popodne, uputstva su jasna i precizna. Svakako bih ga preporučila svima koji žele lep i moderan komad nameštaja u svom domu..”

Drveni TV-stalak sa rolo vratima 

LYNGVIG TV-polica je široka 120 cm, visoka 50 cm i duboka 40 cm. Klizna rolo vrata su odlična za optimizaciju prostora jer ne morate imati dodatnog prostora za otvaranje vrata.

Drvena TV-polica sa rolo vratima u dnevnoj sobi sa dvosedom i stočićima
HOLMDRUPFotelja HOLMDRUP siva/hrast
12500,- din/kom
16999,- /kom

Ovaj bezvremenska TV-polica ima dekorativnu, savremenu privlačnost koju prati njeno praktično otvaranje, kao što ovaj irski kupac primećuje u recenziji sa 5 zvezdica na JYSK.ie: 

“Lako se montira. Izgleda fantastično. TV kontrole rade kada su vrata zatvorena”

Dve komode i TV-polica

Slično kao i naša EGELEV, kolekcija LYNGVIG spaja bezvremenski dizajn s praktičnom funkcionalnošću. Pozitivni komentari, koji su konstantno popraćeni sa četiri ili pet zvezdica, odražavaju zadovoljstvo naših kupaca, jer će rolo vrata i zaobljeni oblici dodati nenaglašenu eleganciju svakom životnom prostoru. 

*Recenzije dolaze iz sledećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Nemačka, Švajcarska i Turska.

Saznajte više

Pronađite TV komodu za vašu dnevnu sobu

Pronađite TV komodu za vašu dnevnu sobu

Vodič za odlaganje obuće

Vodič za odlaganje obuće

Kako izabrati klupu za hodnik?

Kako izabrati klupu za hodnik?

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje