Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Komode u 2 dimenzije i TV- polica

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

LYNGVIG je kolekcija kvalitetnog hrastovog nameštaja stilskog dizajna kojeg karakteriše elegantna posvećenost detaljima. Naši kupci pokazuju koliko cene naše proizvode ostavljajući lepe komentare na našoj web stranici: Svi LYNGVIG proizvodi imaju najviše ocena sa četiri ili pet zvezdica na JYSKu*.

LYNGVIG kolekcija je dostupna kao TV-police i komode u dve različite veličine, a klizna rolo vrata su njihova prepoznatljiva osobina. Osim toga, svi modeli imaju prelepe zaobljene oblike i neprimetno integrisane ručke. LYNGVIG kolekcija je dostupna u verziji od svetlog i tamnog hrasta. 

Komode u dve veličine

LYNGVIG komode su dostupne u manjoj verziji širine 120 cm i većoj verziji širine 160 cm. Obe su visoke 80 cm i duboke 40 cm. Rolo vrata klize u stranu bez zauzimanja prostora oko komode. Dodatan prostor koji bi bio potreban za otvaranje vrata komode ne morate uzimati u obzir kada pronalazite mesto za LYNGVIG komodu u svojoj dnevnoj sobi.

Komoda sa rolo vratim sa trpezarijskim stolom i stolicama
Trpezarijski sto MARSTRAND Ø110/110x200 tamni hrast
37500,- din/kom
49999,- /kom
UŠTEDA 25%
Samo onlajn

Ovaj holandski kupac ostavio je ocenu 5 zvezdica na JYSK.nl uz sledeće reči:

“Dobar kvalitet i montirana za sat vremena.”

A izgleda da se i ovaj bugarski kupac slaže da je komoda istovremeno elegantna i jednostavna za sklapanje: 

“[...] Sama, bez pomoći, sastavila sam za jedno popodne, uputstva su jasna i precizna. Svakako bih ga preporučila svima koji žele lep i moderan komad nameštaja u svom domu..”

Drveni TV-stalak sa rolo vratima 

LYNGVIG TV-polica je široka 120 cm, visoka 50 cm i duboka 40 cm. Klizna rolo vrata su odlična za optimizaciju prostora jer ne morate imati dodatnog prostora za otvaranje vrata.

Ovaj bezvremenska TV-polica ima dekorativnu, savremenu privlačnost koju prati njeno praktično otvaranje, kao što ovaj irski kupac primećuje u recenziji sa 5 zvezdica na JYSK.ie: 

“Lako se montira. Izgleda fantastično. TV kontrole rade kada su vrata zatvorena”

Dve komode i TV-polica

Slično kao i naša EGELEV, kolekcija LYNGVIG spaja bezvremenski dizajn s praktičnom funkcionalnošću. Pozitivni komentari, koji su konstantno popraćeni sa četiri ili pet zvezdica, odražavaju zadovoljstvo naših kupaca, jer će rolo vrata i zaobljeni oblici dodati nenaglašenu eleganciju svakom životnom prostoru. 

*Recenzije dolaze iz sledećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Nemačka, Švajcarska i Turska.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa