Kvalitetne i moderne trpezarijske stolice

Trpezarijske stolice - u JYSKu možete pronaći različite modele - stolice od čelika, metala, drveta, somota, ratana; stolice sa različitim vrstama naslona i rukohvata... Takođe, očekuje vas širok izbor boja i stilova - možete pronaći moderne stolice koje će dati jedinstven izgled svakoj prostoriji ili stolice retro izgleda koje će se sjajno uklopiti u stan opremljen u tom stilu. 

Najbitnije stvari kod izbora odgovarajućih stolica za vašu trpezariju jesu udobnost i izgled samih stolica. Odaberite stolice sa naslonom koji vam najviše odgovara i sa sedištem koje vam je udobno, a izgled same stolice uklopite sa ostatkom nameštaja kako bi vaša trpezarija izgledala kao jedna skladna celina. Za dodatnu udobnost, istražite i naš asortiman jastuka za stolice.

 

Kako odabrati stolice za trpezariju?

Prilikom odabira stolica za vašu trpezariju ili kuhinju, bitno je da ih uklopite sa trpezarijskim stolom. Ukoliko se odlučite za sto od drveta, trpezarijske stolice sa drvenim nogicama će se sigurno odlično uklopiti. 
U našem asortimanu imamo veliki izbor materijala: koža, borovina, metal, somot, bukva, bambus, hrastovina...

Dodajte trpezariji lični dodir

Bilo da se odlučite samo za zamenu stolica, ili za celokupan trpezarijski set, odaberite komade koji se uklapaju u vaš stil i koji zadovoljavaju vaše želje. 
Trpezarijske stolice pored njihove osnovne funkcije možete koristiti i kao kancelarijske stolice ili kao dekoraciju u uglu prostorije. 

Ukoliko želite da isprobate stolice pre nego što donesete konačnu odluku, posetite neku od JYSK prodavnica gde je većina modela izložena.