Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Dva načina za prekrivanje balkona ili terase –  tendom ili suncobranom

Izaberite idealan suncobran za svoj balkon ili terasu

Sklonite se sa štetne UV radijacije koja proizlazi iz Sunca, a u isto vreme uživajte u toplim letnjim danima na balkonu ili terasi pomoću suncobrana ili tende. Izaberite jednu od te dve opcije -  u zavisnosti od veličine prostora i drugih bitnih stavki vašeg balkona ili terase. U ovom blogu ćemo vam pomoći da donesete ispravnu odluku.

Za malu terasu ili balkon

Balkon sa sunocbranom, fenjerima i saksijama


Klasičan visoki suncobran je odličan izbor za manju terasu ili balkon. Ova vrsta suncobrana ima ravnu šipku od metala ili drveta koja može biti različitih boja i veličina. Ako vaš baštenski sto ima rupu u sredini, to znači da je napravljen sa svrhom da se u tu rupu stavi suncobran kako biste bili zaštićeni od sunca dok sedite. Neke vrste suncobrana imaju i mogućnost nameštanja visine ili mogućnost da se nakrive. Ako ga nakrivite, stvaraće vam hlad sa veće udaljenosti i štititi vas od sunca tokom celog dana.

 

 

Ako imate vrlo malu terasu ili balkon i želite da u potpunosti iskoristite slobodan prostor kojim raspolažete za nešto drugo, balkonski suncobran je idealan. Možete ga postaviti direktno na zid i ne zauzima puno prostora.

Balkon sa balkonskim suncobranom i bistro setom


Za veće terase i balkone

Balkon sa suncobranom iznad baštenskog seta
Baštenska stolica SANDVED crna
4750,- din/kom
5999,- /kom
UŠTEDA 21%

 

Viseći suncobran je savršen izbor ako imate veliku terasu. Zauzima dosta prostora, ali takođe će zaštititi i veću površinu od sunca. Možete ga postaviti pokraj baštenskog stola, ali će vas zaštititi i direktno iznad kada sednete za sto. Možete ga nagnuti i okrenuti, a ako ima točkove lakše ga je pomeriti na drugo mesto.

Tende – trajne opcije

Balkon sa tendom

 
Ako nemate potrebu za stvaranjem hlada na različitim mestima, već samo želite hlad na jednom mestu tokom celog dana, tada su tende odličan izbor. Tende ne zauzimaju nikakav prostor na zemlji, već samo montirate jednu stranu tende na kućni zid i pobrinite se da zavežete drugu stranu na drvo ili neku dugačku šipku. Neke tende imaju samo jedan konop, a neke po dva.

Balkon sa tendom

 

Izaberite ispravno postolje za suncobran

Nakon što ste odabrali suncobran, vreme je da izaberete ispravno postolje za suncobran. Pripazite na par stvari: Postolje za suncobran mora biti dovoljno teško da pridrži suncobran. Takođe, izaberite optimalnu veličinu postolja. Ako ste, na primer, izabrali suncobran za balkon, izaberite postolje koje je upola manje od običnog. Odlučite između postolja sa točkovima ili bez, zavisno o tome da li ga želite lakše pomerati sa jednog mesta na drugo.

Saznajte više

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture