Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Okrugli baštenski stl i četiri baštenske stolice u bašti

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Baštenski sto je centralno mesto vaše večere na otvorenom, letnjeg pića sa prijateljima ili doručka na jutarnjem suncu. Zato je važno da izaberete idealan sto za sebe i svoju porodicu. Dozvolite da vas provedemo kroz različite opcije.

Koji oblik je ispravan?

Okrugli, kvadratni ili pravougaoni baštenski sto? Sva tri oblika imaju svoje prednosti, a prvo treba pogledati prostor koji imate na raspolaganju i odlučiti koji bi vam najbolje odgovarao.

Pravougaoni ili kvadratni baštenski sto se lako gurne uz zid, tako da možete uštedeti malo prostora na terasi ili balkonu. Ako vam treba prostora za dodatnog gosta, možete da odmaknete sto od zida. Kvadratni baštenski sto može vam pomoći da stvorite prijatnu atmosferu - idealan je za veče društvenih igara.


Ako vam treba prostora za više gostiju, siguran izbor je pravougaoni baštenski sto. Važno je odabrati i odgovarajuće baštenske stolice. Ako vam je važna udobnost, odaberite one sa naslonima za ruke i mekanim sedištem. Kada vam je potrebno mesta za više ljudi, možete dodati i uže baštenske stolice.

Pravougaoni sto i četiri baštenske stolice od pruća
Odlična ponuda
Sto FAUSING Š100xD220 crna
45000,- din/kom
64999,- /kom
UŠTEDA 31%
Stolica ILDERHUSE natur
9000,- din/kom
11999,- /kom
UŠTEDA 25%


Okrugli baštenski sto može biti dobar izbor za malu terasu ili balkon. Lakše je kretati se oko njega i po potrebi ugurati još jedno dodatno mesto za sedenje. Pročitajte više o prednostima okruglih baštenskih stolova.

Ram/konstrukcija baštenskog stola

Tradicionalni baštenski stolovi imaju četiri noge, ali zašto ne biste razmislili o baštenskom stolu sa pravouganom metalnom bazom? Ovakva baza stolu daje stabilan, a opet lagan i moderan izgled. Ovaj sto se može i malo lakše pomerati nego onaj na četiri noge.

Crni baštenski sto sa baštenskim stolicama na terasi
Sto KOPERVIK Š100xD215 siva
50000,- din/kom
69999,- /kom
UŠTEDA 29%
Samo u prodavnici
Baštenska stolica GUDHJEM crna
4000,- din/kom
6999,- /kom
UŠTEDA 43%


Određeni okrugli baštenski stolovi imaju središnju bazu umesto četiri noge. Ova baza omogućava moderan izgled i ne morate da brinete o nogama stola kada oko njega postavljate baštenske stolice.

Baštenski stolovi za male prostore i puno ljudi

Nemojte odustati ako imate mali balkon. Balkonski stočić koji se može sklopiti kada se ne koristi idealan je za manje spoljašnje prostore.


Druga opcija je barski sto sa stolicama koji će vašoj terasi ili balkonu dodati urbanu atmosferu kafića.

Barski sto i stolice na sunčanoj terasi
Barski sto HOVMARKEN Š55xD70 tvrdo drvo
20000,- din/kom
24999,- /kom
UŠTEDA 20%
Do isteka zaliha
Samo onlajn
Barska stolica HOVMARKEN tvrdo drvo
10000,- din/kom
12999,- /kom
UŠTEDA 23%
Do isteka zaliha
Samo onlajn


Na dnevnoj bazi vam treba dovoljno mesta samo za užu porodicu, ali na rođendanima i drugim svečanim prilikama za stolom bi moglo biti više ljudi nego inače. Tada vam je potreban baštenski sto na razvlačenje.


Pravougaoni baštenski stolovi nisu jedini stolovi koji se mogu produžiti. Mogu se produžiti i određeni okrugli baštenski stolovi koji, umetanjem dodatnog "krila", dobijaju ovalni oblik.

 

Materijali, boja i stil

Baštenski stolovi dostupni su u drvetu, imitaciji drveta, metalu i plastici, kao i u raznim bojama, tako da se sve svodi na vaše želje. Možda ćete otkriti da lagani baštenski set u vaš eksterijer unosi savršenu letnju atmosferu.


Ili biste možda više voleli uzak, moderan izgled stola za vaša popodnevna okupljanja, večere na terasi ili baštenske zabave.

Okrugli baštenski metalni sto i 4 crne plastične baštenske stolice
Sto FAGERNES Ø110 siva
42500,- din/kom
52999,- /kom
UŠTEDA 20%
Do isteka zaliha
Samo onlajn
Stolica SANDVED crna
5500,- din/kom
6999,- /kom
UŠTEDA 21%


JYSK vam želi predivno leto!

Saznajte više

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Kako izabrati najbolju ležaljku

7 koraka za kreiranje luksuznog glamping iskustva