Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Viseće stolice u natur i crnoj boji

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Viseća mreža je lepa i prijatna alternativa vašim tipičnim mestima za sedenje na otvorenom, kao što su baštenske stolice, klupe i lounge sofe. Uz dodatnu udobnost jastuka i ćebadi, sedite i uživajte u hladnoj čaši limunade i svojoj omiljenoj knjizi ili podkastu. Neće proći mnogo pre nego što vaša viseća mreža ili viseća stolica na otvorenom postanu vaš novi najbolji prijatelj za sezonu na otvorenom. Lagano njihanje u visećoj mreži i možete da maštate o tropskom ostrvu sa belim peščanim plažama i blagim zvukom okeanskih talasa.

Uživanje na otvorenom uz viseću stolicu

GJERN viseća stolica je viseća mreža sa postoljem koja se odlično uklapa i u manje i u veće prostore. Viseća stolica GJERN dostupna je u dve boje – crnoj i natur – a u zavisnosti od vaših preferencija i izgledu postojećeg nameštaja i dekoracija u vašem spoljašnjem prostoru, možete odabrati svetlu, prirodnu varijantu sa visećom stolicom u natur boji, ili minimalistički, bezvremenski klasik u crnoj boji. Sa GJERN visećom stolicom možete se nasloniti i opustiti dok slušate svoju omiljenu muziku, svoj omiljeni podkast ili dok čitate svoju omiljenu knjigu. Da biste još više povećali udobnost, dodajte jastuk i mekano ćebe, a vi ćete uživati u svom prostoru na otvorenom kao nikada pre – a nakon što doživite prvo iskustvo sa GJERN stolicom, biće vam teško da ustanete i ostavite je.

Viseća stolica natur boje u bašti
Odlična ponuda
Viseća stolica GJERN natur
32500,- din/kom
49999,- /kom
UŠTEDA 35%

Mreže i viseće stolice

Ako ste u potrazi za drugim opcijama pored viseće stolice, klasične viseće mreže i ljuljaške su takođe odlične kako biste maksimalno iskoristili svoje površine na otvorenom.

Klasična viseća mreža 

Ako imate baštu sa velikim, čvrstim drvećem koji su blizu jedno drugom, onda je BERGFINK viseća mreža odlična opcija za vas. Jednostavno okačite viseću mrežu između dva drveta i proverite da je svaki kraj pravilno vezan tako da viseća mreža može da izdrži težinu. Toliko je jednostavno – dobićete klasičnu viseću mrežu, vrstu koja je izdržala test vremena, i biće omiljena među prijateljima i porodicom, posebno među najmlađima.

Baštenska ljuljaška kao savršeno rešenje za dve osobe

Šta je bolje od uživanja u lepom, mirnom trenutku u mreži ili visećoj stolici? Odgovor na ovo pitanje može biti da podelite isti trenutak sa nekim dragim. Viseća mreža je odlična za samostalno opuštanje, ali i za provođenje vremena sa prijateljem, vašom dragom osobom ili nekim ko vam je blizak. Za uživanje u sjajnim zajedničkim trenucima, JUELSMINDE baštenska ljuljaška je savršeno rešenje. JUELSMINDE je veća u poređenju sa većinom drugih visećih ležaljki i ljuljaški. Zbog toga će biti zaista lep središnji deo vašeg otvorenog prostora i odlično rešenje i za vaše goste. Sedite na ljuljašku ispod nadstrešnice i uživajte na otvorenom u sjajnom društvu tokom cele letnje sezone. Ukrasite svoj prostor fenjerima i rasvetom da biste napravili neverovatnu atmosferu i iznesite jastuke i pokrivače kako biste nivo udobnosti doveli na sam vrh.

Saznajte više

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati najbolju ležaljku

7 koraka za kreiranje luksuznog glamping iskustva