Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Da li i vama nedostaje prostora u dnevnoj sobi kako biste na jednostavan način organizovali kućni vid kancelarije? Ukoliko je odgovor potvrdan, na pravom ste mestu. U današnjem blog postu donosimo vam nekoliko korisnih ideja kako da, ukoliko ste ograničeni prostorom, na jednostavan način kreirate novi radni prostor.

Dizajn radnog prostora

Postoji mnogo kreativnih i inspirativnih načina uz pomoć kojih ćete lako osmisliti radni prostor u vašem domu. Jedna od ideja jeste i korišćenje praznog dela zida u okviru kog možete postaviti manji sto i neophodne sitnice, a pri čemu ćete na pametan način iskoristiti postojeći prostor.

Kada je reč o samom dizajnu radnog prostora, poželjno je izabrati sto u boji koja će se uklopiti sa ostatkom enterijera, te će na taj način celokupan prostor izgledati kompaktno, a za razliku od standardnih kancelarija imaćete priliku da kreirate svoj kutak baš kako ste zamislili, i iz kog će rad biti udoban i prijatan.  

Kako biste na pravi način osmisli radni prostor, jedna od mogućnosti jeste i ta da ugao u dnevnoj sobi pretvorite u mini kancelariju u kojoj ćete smestiti jednostavan sto, stolicu i policu za knjige u materijalima i boji koji će odgovarati ostatku enterijera.

Radni sto i ostatak enterijera

Kada je reč o samom osmišljavanju radnog prostora, predlog je da komadi nameštaja budu jednostavnog dizajna kako bi prostor izgledao veće. Dobri primeri su jednostavan beli sto bez previše fioka i detalja ili crni sto koji će se odlično uklopiti sa belim zidom i izgledati atraktivno.  Još jedna od važnih stavki jeste i veličina stola koja ne bi trebala biti prevelika, kako dnevni boravak ne bi izgubio na svojoj funkcionalnosti. 

Ukoliko razmišljate o generalnom preuređenju enterijera, možete razmisliti o tome da spojite trpezariju i dnevnu sobu, te ćete učiniti da celokupan prostor izgleda veće. Ukoliko se odlučite za ovu ideju ne zaboravite da u prostoriji ne bude previše dekorativnih elemenata i nameštaja kako vaš enterijer ne bi izgledao pretrpano.

Održavajte urednost u radnom prostoru

Uvođenjem radne prostorije u dnevnu sobu, obratite pažnju da vaš radni sto uvek izgleda uredno i organizovano, u suprotnom celokupan enterijer izgledaće neuredno, te prvobitni izgled koji ste želeli da postignete neće imati pravi efekat.
 

Uz pomoć kutija za odlaganje različitih veličina ili korpica lako ćete smestiti sve neophodne sitnice koje će vam biti na dohvat ruke. Osim što će izgledati uredno, lako ćete ih premestiti sa police na sto ili obrnuto. Neki od detalja kojima ćete upotpuniti radni prostor, a u isto vreme biti funkcionalni su sat modernog dizajna, korpa za odlaganje novina, saksija za cveće koju možete okačiti na zid, štipaljke za poruke ili stalak za omiljene fotografije.

Imajte na umu da vaš radni kutak ne bi trebao da zauzima previše prostora , već da svojim igledom bude funkcionalan i kompaktan deo prostorije.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju