Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Žena pored komode sa mrežom od imitacije ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Poslednjih nekoliko godina ratan je ponovo postao popularan kao materijal za nameštaj i uređenje doma. Imajući na umu dizajn koji kombinuje izdržljivost i estetiku, mnogima je vrlo lep i privlačan pleteni nameštaj od ratana koji odiše udobnošću i vintage stilom. 

Serija HALMSTAD sa mrežom od imitacije ratana

Kolekcija HALMSTAD prikazuje prelepu estetiku, sa mrežom od imitacije ratana na frontovima vrata proizvoda. U JYSK asortimanu pronaći ćete divne komade nameštaja od ratana i njegove imitacije kao što su ormarić, komode, TV polica, noćni ormarić, cipelar i uzglavlja u 2 veličine. Sav nameštaj iz ove kolekcije se harmonučno slaže jedan sa drugim zbog pletenog detalja koji svi dele.

Proizvodi iz kolekcije HALMSTAD izrađeni su od imitacije ratana, koji je estetski jednak pravom ratanu. Osim toga, imitacija ratana je vrlo izdržljiv i lagan materijal koji ne zahteva održavanje, što vam daje dugotrajnu alternativu prirodnom ratanu.

Kolekcije SALTVIG sa frontovima od ratana

Baš kao i HALMSTAD, kolekcija SALTVIG prelep je nameštaj izrađen od visokokvalitetnog jasenovog drveta i delova jasena sa ratan mrežom. Kolekcija uključuje dve komode – jednu sa 2 vrata i drugu sa 3 – kao i ormarić sa 2 vrata.

Ostali nameštaj sa pletenim detaljima

Ako volite izgled prirodnih boja i pletenih detalja, postoje i druge mogućnosti osim mreže od ratana. Naša kolekcija VADEHAVET, među kojima je dnevna sofa vrlo popularan komad, takođe prikazuje kako upotreba pletenih materijala u dizajnu nameštaja može stvoriti minimalističku i bezvremensku privlačnost. Uz nameštaj izrađen od punog hrasta, visokokvalitetnih hrastovih delova i izdržljivih sintetičkih vlakana, komadi nameštaja iz kolekcije VADEHADET favoriti su koji će još dugo krasiti vaš dom.

Šta je ratan mreža?

Pletena trska – poznata i kao mreža od ratana, pleteni ratan ili ratan mreža – vekovima je bila popularan način upotrebe ratana u našim domovima. Najčešće se koristi za razne vrste nameštaja kao što su trpezarijske stolice, fotelje, komode i ukrasne predmete, poput lampi od ratana. Pleteni nameštaj od ratana daje vintage stil i lepu estetiku vašem domu. Ikoničan je i privlačan, bez da privlači mnogo pažnje, i zbog toga je odličan za besprekorno stapanje s modernim, minimalističkim stilovima.

Istorija korišćenja ovakvog pletenja u dizajnu nameštaja seže daleko u prošlost. Nemački izraz "Wiener Geflecht" - bečka slama, trska ili pruće- odnosi se na poseban stil tkanja tankih traka od ratana ili trske kako bi se stvorili zamršeni, lepi detalji za dekoraciju nameštaja. Ovaj je stil bio vrlo popularan u kasnom 19. i ranom 20. veku i izdržao je test vremena: mnogi ga još uvek žele i prilično je prikladan za savremeno skandinavsko uređenje doma.

Saznajte više

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa