Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Japandi kolekcija nameštaja blagih boja

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Kolekcija SOLLERUP je novija, ali već kultna kolekcija nameštaja u našem asortimanu. Kolekcija hrabro prikazuje svetao, pun bor u svom punom sjaju sa naglaskom na ekscentričnost, geometrijske oblike i čiste linije. Kroz ove aspekte, kolekcija harmonično objedinjuje prirodne materijale sa neutralnim bojama – što se može videti na sedištu dnevnog kreveta – i to je obeležje popularnog Japandi stila iz kojeg kolekcija crpi inspiraciju.

Šta predstavlja stil Japandi? 

Japandi je filozofija dizajna koja kombinuje elemente skandinavske i japanske estetike. Naglašava minimalizam, jednostavnost, čiste linije i upotrebu neutralnih boja, stvarajući harmoničan, miran i mladalački enterijer koji spaja eleganciju japanskog dizajna sa funkcionalnim i udobnim aspektima skandinavskog dizajna.

Iako može izgledati samo kao moderna, trendi reč, fuzija skandinavskog i japanskog dizajna je daleko od nedavnog koncepta. Kombinujući spokojnu, harmoničnu eleganciju tradicionalnih japanskih enterijera sa jednostavnošću skandinavske estetike, ova kombinacija objedinjuje dva različita pristupa za kreiranje kućnog prostora koji je moderan, svetao, miran i mladalački. Japandi je posebno poznat po svom naglasku na prirodne materijale, gde je nameštaj napravljen od materijala poput ratana takođe postao veoma popularan poslednjih godina.

Soft beige cushion on Japandi solid pine day bed
End table or pedestal with shelves in solid pine
Soft sand seat cushion on Japandi style day bed in solid pine

Sa jasnim naglaskom na harmoniju i čiste, geometrijske linije, puno borovo drvo u kolekciji SOLLERUP ističe se u svom punom sjaju kao oličenje minimalističkog pristupa dizajnu po kojem je Japandi poznat.

Dekorišite svoj dom neutralnim bojama

Bilo da volite prljavo zelenu, nežno plavu, prigušene nijanse sive ili neku drugu potpuno prigušenu boju, kolekcija SOLLERUP – baš kao i nameštaj i dekor u japanskom stilu – odličan je spoj za uređenje vašeg doma neutralnim bojama. Kolekcija je idealna za one koji cene bež san, što sledeća slika savršeno dočarava.

Dodaci Japandi stila koji dopunjuju SOLLERUP kolekciju

Da biste upotpunili jednostavnost i čiste linije kolekcije SOLLERUP, razmislite o dekorisanju vašeg doma akcentnim komadima koji se neprimetno uklapaju sa Japandijevim naglaskom na neutralne boje i prirodne materijale. Stavke koje treba razmotriti uključuju dekorativnu rasvetu, klub stočiće i pomoćne stočiće i dekoracije generalno. Za preporuke, pogledajte proizvode ispod.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa