Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Unutrašnjost ormara HAGENDRUP, MANDERUP i VINDERUP

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Pri odabiru modernog ormara za vaš dom, vaš je prvi prioritet pobrinuti se da se uklapa na mesto na koje ga želite staviti. Izgled i boja takođe su važni faktori, ali enterijer ormara često je predvidiv. Zašto ne dopustite vašem životnom stilu i vašem ukusu da definiše vaš izbor ormara? Jeste li zaljubljenik u modu, štedljivi kupac ili delite ormar sa nekim drugim? Dopustite nam da vas vodimo do vašeg idealnog ormara.

1. Moderni ormar za celu porodicu

Naša preporuka: ormar HAGENDRUP sa 3 vrata

Ako volite ići u kupovinu i kupovati mnogo odeće, trebate vrlo prostrani ormar. Jeste li kolekcionar odeće, cipela i pribora koji svake sezone dodaje nešto novo u svoj ormar? Živite sa svojom porodicom u malom stanu i delite isti ormar? HAGENDRUP ima mesta za sve. Odlaže poslovna odela i odeću za svaki dan, štikle i gumene čizme.


2. Volite elegantnu odeću od osetljivih tkanina

Naša preporuka: ormar ONSTED sa kliznim vratima

Kada organizujete svoj ormar, dobro je znati kako se najbolje brinuti o različitim vrstama odeće i tkaninama. Elegantna haljina, moderne majice, jakne ili bilo koji drugi odevni predmet delikatnih materijala najbolje se odlažu na vešalici. Ako većina odeće u vašem ormaru spada u ovu kategoriju, odaberite naš ormar ONSTED.

Obe strane ovog ormara imaju vešalicu i gornju policu. Ako trebate više odeljaka u ormaru, možete staviti dodatne police ili umetke sa policama posebno oblikovanima za ormar ONSTED. Osim toga, ovaj ormar ima klizna vrata, pa vam je potrebno manje slobodnog prostora ispred njega.


3. Praktična ste osoba – ne idete u kupovinu ako ne morate

Naša preporuka: ormar VEDDE sa dvoja vrata

Džemperi i čvrste tkanine najbolje se odlažu vodoravno na policama. Odeća se neće nabrati, a postižete uštedu prostora. Ako vam se većina odeće sastoji od džempera i pantalona, odgovaraće vam ormar VEDDE sa 2 vrata. Jedna strana je podeljena u 5 odeljaka, a druga ima vešalicu na koju možete staviti svoju jaknu, pantalone itd. 


4. Ormar koji delite sa partnerom ili cimerom

Naša preporuka: ormar VEDDE sa 3 vrata

Ako delite ormar sa partnerom i oboje uglavnom nosite odeću za posao kao što su košulja i cipele, oduševiće vas ormar VEDDE sa 3 vrata. Ormar ima vešalice za vas oboje na koje možete okačiti formalnu odeću, a police u sredini možete deliti. Iznad svake vešalice nalazi se polica za kape, kutije i slično.


5. Obožavate cipele?

Naša preporuka: ormar MANDERUP sa 3 vrata

I vi zavidite Carrie Bradshaw na njezinom „walk-in“ ormaru? Mnogi dele strast za cipelama, baš poput glavne glumice poznate serije Seks i grad. Sa 9 odeljaka, od kojih je šest na dnu, ormar MANDERUP savršen je za zavisnike o cipelama. To je jedan od retkih ormara koji ima police pri dnu ormara, što ga čini idealnim za odlaganje kutija za cipele. U srednjim odeljcima možete držati odeću koja se lako slaže, a vešalice na svakoj strani su za jakne, haljine, košulje ili odela.


6. Za prave ljubitelje mode

Naša preporuka: ormar VINDERUP sa 4 vrata

Ormar VINDERUP sa 4 vrata idealan je za elegantne haljine, "pencil" suknje, kožne jakne, sve vrste pantalona, majica, poslovne odeće, deblje džempere, sjajne bluze itd. Sa svakom novom sezonom i novim talasom trendova i popusta, vaš ormar treba biti spreman za dobrodošlicu novih komada odeće. Rešenje je veliki i organizovan VINDERUP ormar sa 4 vrata. Ima dva dela gde možete držati svoje duge haljine ili suknje, pantalone, jakne i košulje, a četiri široke police vam pomažu odvojiti odeću. Tri široke i niske police nude idealno odlaganje za dodatke kao što su čarape, šalovi itd.


Imate li vi neki dobar savet za uređenje ormara? Pišite nam u komentarima!