Ormari i garderoberi - kvalitetni i praktični proizvodi

Kvalitetni ormari i plakari u preko 50 modela očekuju vas u JYSKu. Očuvanje reda u ormaru ponekad može biti izazov, ali sa pravim sistemom, bićete na dobrom putu. Trik je pronaći ormar koji odgovara vašim potrebama, tako da možete da napravite dovoljno prostora i za majice i vunene džempere. Istovremeno, garderober mora da odgovara i vašem željenom stilu. Da li volite minimalistički izgled? Ili možda više volite klasičniji stil?

U JYSKu ćete pronaći širok asortiman garderobera u velikom broju različitih stilova, veličina i oblika. Možete izabrati jednostavan beli ormar ili model sa vratima, komodom sa fiokama i ogledalom. Neki ormari imaju obična zaokretna vrata, dok drugi imaju klizna vrata. Ako nemate puno prostora, plakar sa kliznim vratima može predstavljati prednost jer ga možete otvarati i pristupati mu bez zauzimanja dodatnog prostora.

63 proizvodi
  63 proizvodi

  Ormari

  JENSLEVOrmar JENSLEV 96x176 hrast
  22500,- din/kom
  29999,- /kom
  JENSLEVOrmar JENSLEV 145x176 hrast
  27500,- din/kom
  36999,- /kom
  VEDDEOrmar VEDDE 91x197 divlji hrast
  27500,- din/kom
  39999,- /kom
  EVETOFTEOrmar EVETOFTE 143x220 hrast
  30000,- din/kom
  44999,- /kom
  EVETOFTEOrmar EVETOFTE 180x220 hrast
  40000,- din/kom
  56999,- /kom

  Pametno uklopite ormar uz ostatak enterijera

  Ako imate ormar koji biste rado zamenili, ne morate nužno da ulažete u čitav novi ormar. U JYSKu imamo puno pametnih dodataka koji vašem starom ormaru mogu dati novi život.
  Pronaći ćete širok izbor polica i dodataka za garderober poput  žičanih košara, metalnih korpi ili fioka sa potpunim izvlačenjem. Na ovaj način možete lako dobiti raspored ormara koji će udovoljiti vašim potrebama. Različiti dodaci se savršeno uklapaju da biste dobili dobar pregled, na primer, čarapa i donjeg veša.

  Dodaci i oprema za ormare

  U našoj ponudi pronađite kvalitetne dodatke za ormare - dodatne police, montažne delove za bešumno zatvaranje, dodatne fioke, ramove za ormar.
  Prostor ormara možete proširiti i tako što ćete kupiti ormar koji se može postaviti na već postojeći, ako postoji prostor između ormara i plafona.

  Pronađite inspiraciju za uređenje i održavanje ormara i garderobe u našem blogu.