Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Louise i Karsten Lykke u JYSK prodavnici i slika njihove dece

Pažljivo birajte jorgan i jastuk

Danska porodica Like nikada nije smatrala da jorgani i jastuci preterano utiču na kvalitet sna. Tokom sledeće godine, pratićemo njihov put prema boljem snu.

Porodica se sastoji od četiri člana: Luiz (35), Karsten (33), Uma (2) and Tit (8). Nikada nisu previše razmišljali o jorganima i jastucima: “Stvarno ne smatram da oni prave ikakvu razliku," smatra Luiz.

Koji jorgan je najbolji?

Luiz i Karsten preko nedelje idu na spavanje oko 10 sati uveče, a ustaju u 6:30. Luiz teško zaspi i budi se par puta tokom noći. Karsten zaspi odmah i ne budi se uopšte dok se alarm ne oglasi. Oboje imaju iste jorgane koje su kupili za vreme posebne ponude. “Definitivno smo potrošili više novca na čaršave nego na jorgane” uz smeh kažu Luiz i Karsten.

Karsten ima jako topao jorgan, tako da često spava bez njega. “Uvek mi je vruće tokom noći, tako da ne spavam sa jorganom,” dodaje. Luiz, u drugu ruku, povlači svoj jorgan skroz do glave kako bi joj stalno bilo toplo tokom noći, ali “čim ustanem iz kreveta zaboravim na njega,” kaže Luiz. “Zaboravili smo koliko su jorgani zapravo važni za dobar san.”

Karsten i Luiz spavaju jedno pored drugog, u istoj sobi i u istom krevetu. Zato je važno da pronađu jorgan koji zadovoljava potrebe i jednog i drugog. JYSK ima pravo rešenje za njih – mi nudimo jorgane u tri niova topline: hladan, topao i jako topao. Ovo pruža Luiz i Karsten u mogućnost velikog izbora kvalitetnog jorgana. Luiz je izabrala jako topao jorgan, dok je Karsten odabrao topao.

Zašto je jastuk bitan 

Na isti način na koji isprobavate haljinu ili patike pre nego što ih kupite, morate i jastuk. U JYSKu možete pronaći nizak, srednje visok i visok jastuk. Nakon što su legli i isprobali srednje visok i visok jastuk, oboje su izabrali visoki.

Jorgani i jastuci za decu

Devojčice, Tit koja ima osam godina i Uma koja ima dve godine, kažu da im je tokom noći uvek vruće. Obično bace svoj jorgan sa kreveta, tako da roditelji često moraju da ustanu kako bi ih opet pokrili preko noći.

Tit spava u pidžami, što je bitan podatak pri odabiru. Roditelji su joj izabrali hladan jorgan i nizak jastuk. Vrlo je važno da deci kupite jastuk koji nije previsok kako im se vrat ne bi oštetio.

Za Umu (dve godine), roditelji su izabrali jorgan i jastuk za bebe. Porodica Like je sada dobro opremljena jorganima i jastucima koji će im ispuniti sve potrebe. Pratite nas i dalje kako biste saznali koliko vam dobar izbor jorgana i jastuka može poboljšati san.

Saznajte više

Jorgan i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Jorgan i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Vodič za jorgane

Vodič za jorgane

Vodič za jastuke

Vodič za jastuke

Teški jorgan može poboljšati san

Teški jorgan može poboljšati san