Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Karsten i Luiz za stolom govore o svom novom jorganu i jastuku

Odličan jorgan i jastuk prave veliku razliku

Pre 8 nedelja smo posetili Like porodicu kako bismo saznali više o kvalitetu njihovog sna i kako bismo im obezbedili jorgane i jastuke koji bi unapredili njihov san. Sada, 2 meseca nakon početka eksperimenta, naš stručnjak za spavanje je ponovo posetio Like porodicu kako bi saznao više o njihovom trenutnom kvalitetu sna uz nove jorgane i jastuke. Da li je pažljiv odabir poboljšao njihov san? 

"Prezadovoljna sam svojim novim jorganom! Spavam zaista dobro,'' srećna Luiz je brzo odgovorila.

Luiz je navikla da se budi 10-12 puta tokom noći, ali uz novi jorgan i jastuk, spava bez problema i budi se samo ukoliko je probudi jedna od devojčica. 

“Jorgan je veoma prijatan i zaista osećaš kako se prilagođava tebi. Divan je i više mi nije hladno.'' 

Kada je naš stručnjak za spavanje pitao Luiz da li se kvalitet njenog sna poboljšao, odmah je odgovorila: ''Da, zaista mirno spavam!'' Luiz se oseća odmorno i ima puno više energije kada se probudi: ''Spavam puno bolje nego ranije.'' 

Jorgan za bebe je bio odličan izbor

Osmogodišnja devojčica, Tit, prilično je aktivna i budi se veoma rano. ''Sada polako shvata koliko je spavanje dobro. Čak moramo i da je budimo ujutru,'' kaže Luiz uz osmeh. ,,Borili smo se da je uspavamo preko noći, ali sada dolazi samo ukoliko ima noćne more.'' Luiz i Karsten ne mogu da kažu da li je to samo zbog novog jorgana, ali jorgan i jastuk su sigurno pomogli kvalitetu njenog sna. 

"Obožavam da spavam na svom novom jorganu'', kaže dvogodišnja Uma. Ona se ne pokriva jorganom za bebe, ali se ušuška u njega i kreira sebi malo skrovište. Jorgan je prilično prozračan, tako da se Uma više ne budi tokom noći. 

Letnji jorgan možete koristiti tokom cele godine

Karsten je imao malo drugačije iskustvo sa novim jorganom. ''Novi jorgan je uvek super - a ovaj je lagan i lep,'' kaže on. Jastuk mu zaista odgovara, ali njegovom telu je trebalo malo više prilagođavanja jorganu. Ispostavilo se da je previše topao za njega, i da bi trebalo da spava sa hladnijim, letnjim jorganom neko vreme. Pravi trenutak za prelazak na zimski jorgan zavisi od osobe do osobe i u njegovom slučaju, u novembru je ipak bilo prerano. Karsten je dobio hladniji jorgan i spava zaista dobro sa njim. 

Povećan fokus na odabir jorgana i jastuka  

“Pridajemo puno veću pažnju našem snu nego ranije. Da nismo dobili toliko informacija u JYSK prodavnici pre kupovine, verovatno bismo se pomirili sa noćima punim isprekidanog sna,'' kaže porodica Like. Uz sjaj u očima, Luiz nastavlja: ''Upravo sam bila na odmoru sa prijateljicom, i zapravo sam razmišljala o tome da ponesem svoj jastuk. Nikada pre to nisam radila.''  

Srećnu i naspavanu Like porodicu ostavljamo za sada. Sledeći put ćemo proveriti kako su spavali tokom cele godine.

Saznajte više

Jorgan i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Jorgan i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Vodič za jorgane

Vodič za jorgane

Vodič za jastuke

Vodič za jastuke

Teški jorgan može poboljšati san

Teški jorgan može poboljšati san